Libnet.ro
UNICEF

20:30

Piraeus Bank Romania isi schimba numele in First Bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piraeus Bank Romania isi schimba numele in First Bank

Piraeus Bank Romania se va numi First Bank, incepand de anul viitor, dupa cum a stabilit Consiliul de Administratie al bancii. continuă pe Ziarul Bursa

Piraeus Bank Romania va deveni First Bank

Piraeus Bank Romania isi va schimba numele in First Bank, in urma unei decizii luate miercuri de Consiliul de Administratie al bancii.

Piraeus Bank Romania va deveni First Bank. Rebranding-ul pus la cale de americanii de la JC Flowers va incepe la final de an

Piraeus Bank Romania va deveni First Bank, dupa o decizie luata miercuri de Consiliul de Administratie al bancii achizitionate recent de fondul american JC Flowers. Procesul de rebranding va incepe la sfarsitul anului si va include si schimbarea.

Piraeus Bank Romania va deveni First Bank

Piraeus Bank Romania va deveni First Bank, potrivit unei decizii a Consiliului de Administratie al bancii, intrunit in 12 septembrie, se arata intr-un comunicat al bancii.

Piraeus Bank Romnia va deveni First Bank

Piraeus Bank devine First Bank, ca urmare a unei decizii a Consiliului de Administratie. Procesul de rebranding va incepe la sfarsitul anului 2018 si va continua in lunile care vor urma. Trecerea la noul brand va fi vizibila gradual pe parcursul intregului proces. Activitatea bancii se va desfasura normal si toate angajamentele contractuale incheiate intre banca si clientii sai raman active si nu vor fi afectate de adoptarea noii identitati de brand, spun reprezentantii bancii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )