Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima degustare oficiala de rosii din Romania. Cercetatorii au adus in fata publicului soiurile hibride

B1 B1,
Prima degustare oficiala de rosii din Romania. Cercetatorii au adus in fata publicului soiurile hibride

La Timisoara a avut loc prima degustare oficiala de rosii din Romania, eveniment in cadrul caruia cercetatorii de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului au adus. continuă pe B1

Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc: PSD isi bate joc de regiunea de dezvoltare Nord-Est, regiune care detine cel mai mare numar de locuitori din Romania

Lipsa investitiilor din regiunea de Nord Est este o bataie de joc la adresa cetatenilor din zona Moldovei, care detine cel mai mare numar de locuitori din Romania, spune seful liberalilor din Neamt. Declaratia presedintelui Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, prin care spunea fara nicio remuscare ca 'autostrazile pot sa mai astepte, deoarece PSD are alte prioritati' este o dovada clara in acest sens, crede acesta.

Caz inedit in justitia din Romania! Motivul unic pentru care un barbat si-a dat in judecata vecina. Nu s-a mai pomenit asa ceva vreodata

Premiera in justitia din Romania. Un barbat din Arad si-a dat in judecata vecina dintr-un motiv de-a dreptul incredibil. Acesta le-a cerut magistratilor sa o oblige pe tanara de 23 de ani.

Victime ale nazismului din Romania, eligibile sa primeasca despagubiri din partea Germaniei

Aproximativ 1. 000 de supravietuitori ai persecutiei naziste din Romania sunt eligibili sa primeasca compensatii din partea guvernului german, a anuntat miercuri o organizatie ce negociaza cu Germania in numele evreilor cei au avut de suferit sub nazisti, potrivit ABC News.

Electric Castle: Peste 32.000 de persoane, in prima zi de festival, la Castelul Banffy din Bontida

Prima zi oficiala a festivalului de muzica electronica din comuna Bontida, Cluj, Electric Castle, a strans sub un cer senin si plin de stele 32. 000 de oameni, anunta organizatorii. Unul dintre cele mai asteptate concerte a fost a celor de la MODERAT, iar in cea de-a doua zi de festival, pe scenele Electric Castle vor urca, printre altii, Fanfare Ciocarlia, Dub Pistols si UNKLE.

Aproximativ 450 de pasapoarte necompletate si o stampila oficiala, furate din consulatul Tunisiei din Lyon

Aproximativ 450 de pasapoarte necompletate si o stampila oficiala au fost furate din Consulatul Tunisiei din orasul francez Lyon.

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2017. Liceul din Romania unde s-a intrat cu media 2.59

REPARTIZARE LICEE 2017 prima faza de ADMITERE edu. ro. Rezultatelerepartizariiin LICEE 2017 au fost publicate pe edu. ro la ora 16:10. REZULTATE ADMITERE in LICEU 2017. Un numar.

Piata de fuziuni si achizitii din Romania se situeaza in intervalul 950 milioane - 1 miliard euro

Piata de fuziuni si achizitii din tara noastra s-a ridicat la 889 de milioane de euro in al doilea trimestru al anului, conform surselor publice, mai mult decat dublu fata de trimestrul precedent, insa Deloitte, in urma analizei tranzactiilor efectuate, estimeaza ca valoarea acesteia se situeaza in intervalul 950 milioane - 1 miliard euro, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Facultatea din Romania unde absolventii castiga 6.000 de lei in mana

Absolventii programului de masterat in limba germana de la facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare in limbi straine FABIZ) din cadrul Academiei de Studii Economice sunt recrutati de angajatori.

Cinci militari americani internati de urgenta in trei spitale din Romania

Cinci militari americani care participa la exercitiul multinational Saber Guardian au ajuns in ultimele 24 de ore la spitale din judetele Valcea si Sibiu si din Bucuresti, dupa ce li s-a facut rau,.

NEW MONEY: Cum a ajuns cel mai popular brand de bere din Romania in proprietatea japonezilor

Razboinicii isi asuma riscuri. Ca toti ceilalti, si ei se tem de esec, insa refuza sa fie dominati de frica, spune un vechi precept al samurailor. Dar ce fel de riscuri si-a asumat compania nipona Asahi, care a pariat peste sapte miliarde de euro pe producatorii de bere din cinci state europene? Printre ei si liderul pietei locale, Ursus Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )