Libnet.ro
UNICEF

18:30

O pisica a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus in Spania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O pisica a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus in Spania

O pisica din Catalonia, Spania, a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus, informeaza Xinhua, preluat de Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Un angajat al Penitenciarului Codlea a fost depistat pozitiv la noul coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru depistarea i.

Primul caz confirmat de COVID-19 din handbalul romanesc. Tamires Morena Lima de la Dunarea Braila, testata pozitiv pentru coronavirus

Tamires Morena Lima de la echipa Dunarea Braila a fost testata pozitiv pentru coronavirus, devenind astfel primul caz confirmat de COVID-19 din handbalul romanesc, potrivit expresssud-est. ro. Pivotul s-a.

Un politist din Tulcea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

IPJ Tulcea ne informeaza ca miercuri, 6 mai, un politist din Tulcea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. S-au luat masuri suplimentare in sediul IPJ.

inca patru jucatori italieni, testati pozitiv cu noul coronavirus

Patru jucatori ai echipei italiene de fotbal Sampdoria Genova au fost testati pozitiv cu noul corona.

O pisica a fost testata pozitiv la coronavirus in Spania

Cercetatorii spanioli au descoperit primul caz al unei pisici infectate cu noul coronavirus in Spania, al saselea din lume, relateaza vineri agentia EFE, preluata de Agerpres.

Unul dintre valetii personali ai lui Trump, un membru US Navy, testat pozitiv cu noul coronavirus

Un membru al Marinei americane US Navy), unul dintre valetii personali ai presedintelui Donald Trump, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, ceea ce alimenteaza temeri cu privire la o eventuala contaminare a locatarului Casei Albe, dezvaluie CNN.

Testele pentru noul coronavirus se fac, de luni, in judet. Laboratorul DSVSA nu mai are nevoie de confirmarea rezultatelor

Specialistii DSVSA si cei ai DSP care lucreaza probe pentru noul coronavirus in sistem RT-PCR nu mai au nevoie de confirmarea din partea colegilor din laboratoarele cu experienta, dupa ce rezultatele seturilor de contraprobe trimise s-au dovedit identice.

Spania: Peste 70% dintre persoanele testate pozitiv cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, sunt lucratori din sistemul sanitar

Peste 70% dintre cazurile de infectare cu COVID-19 din Spania, inregistrate in ultimele 24 de ore, au fost depistate la personalul medical, a declarat, Ministerul Sanatatii spaniol, citeaza.

Bilantul Covid-19 in inchisori - 17 angajati ANP depistati pozitiv, niciun detinut infectat cu noul coronavirus. Ministerul Justitiei: O performanta notabila

Faptul ca niciun detinut din sistemul penitenciar din Romania nu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, in timp ce un numar foarte mic de angajati ai ANP au fost infectati, raportat la numarul total de politisti de penitenciare, reprezinta o performanta notabila, arata Ministrul Justitiei intr-un comunicat.

Un pompier din Urziceni a trimis in izolare 30 de colegi. Cum s-a imbolnavit militarul cu noul coronavirus

Un pompier din cadrul Detasamentului din Urziceni a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Militarul a fost infectat de sotia sa, asistenta medicala la spitalul din localitate. in prezent, 30 de colegi ai barbatului se afla acasa in zolare.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )