Libnet.ro
UNICEF

16:45

Pistele pentru biciclete din Bucuresti ar putea fi facute cu bani din vanzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera

Hotnews Hotnews,
 Pistele pentru biciclete din Bucuresti ar putea fi facute cu bani din vanzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera

Pistele pentru biciclete din Bucuresti ar putea fi facute cu bani din vanzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera, a declarat vineri, ministrul Mediului, Rovana Plumb. De asemenea, ar putea fi cumparate biciclete, care vor putra fi inchiriate de bucuresteni, in baz unui card, ca la Paris. continuă pe Hotnews

Comisarul european Hedegaard: Majoritatea cladirilor din Bucuresti consuma de 8 ori mai multa energie decat cele din vechile orase europene

Comisia Europeana a constatat ca majoritatea cladirilor din Bucuresti consuma de opt ori mai multa energie decat cele din vechile orase europene, a avertizat, miercuri, la Bucuresti, comisarul european pentru combaterea schimbarilor climatice, Connie Hedegaard, la o intalnire cu ministrul roman al mediului, Rovana Plumb.

Sorin Oprescu: Primaria Capitalei a strans 3.000 de caini de pe strazile din Bucuresti de pe 10 septembrie pana in prezent

Primaria Capitalei a strans 3000 de caini de pe strazile din Bucuresti de pe 10 septembrie pana in prezent, a declarat joi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Dintre acestia, 900 au fost adoptati de persoane fizice si 1000 de catre fundatii printre care si DogTown. Restul maidanzilor au ramas in adapost.

Credite cu acte false, la mai multe banci din Bucuresti si trei judete. Trei persoane, arestate.

Un milion de lei este prejudiciul creat de 31 de persoane mai multor banci din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si ialomita. Gruparea era condusa de o persoana in varsta de 31 de ani. Politistii bucuresteni din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 3, au identificat si destructurat un grup infractional format din 31 de membri ce actiona pe raza municipiului Bucuresti, specializat in infractiuni de inselaciune in forma continuata, fals material in inscrisuri oficiale in forma .

Tarom va relua cursele din Bucuresti catre Sibiu, Suceava si Targu Mures

Compania Tarom a decis continuarea operarii zborurilor din Bucuresti catre Sibiu, Suceava si Targu Mures, in sezonul de iarna 2013/2014.

Tom Jones, in Romania. Legendarul muzician va concerta la Sala Palatului din Bucuresti

Tom Jones revine in Romania. Legendarul muzician, in varsta de 73 de ani, va concerta la Sala Palatului din Bucuresti vineri, in prima zi a lunii noimebrie. Pana acum, s-au vandut aproape toate biletele, peste.

Primaria Capitalei se razgandeste dupa patru ani: va concesiona parcarile din Bucuresti unei firme private

Primaria Capitalei vrea sa delege gestionarea serviciului de administrare a parcarilor publice supraterane cu plata din centrul Capitalei, potrivit unui proiecte de Hotarare de Consiliu General care se va discuta joi. Institutia se recunoaste incapabila sa gestioneze acest sistem, invocand lipsa banilor si a personalului precum si faptul ca parcagii incaseaza bani fara chitanta. De asemenea, muncipalitatea recunoaste ca in perioada in care acest sistem era operat de o firma privata, Dalli - apartinand lui Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea - contract reziliat de municipalitate in 2009, incasarile care ajungeau la bugetul local, sub forma de redeventa, erau mult mai mari. Primarul Sorin Oprescu a declarat la vremea respectiva ca municipalitatea poate administra mult mai bine acest serviciu.

Mihai Campineanu va fi transferat la un spital din Bucuresti

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit, un infarct in urma cu aproximativ doua saptamani, va fi transferat, vineri, cu un avion SMURD, la Bucuresti. Starea sa este stabila. Facem.

Mihai Campineanu (Suie Paparude) va fi transferat la un spital din Bucuresti

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct in urma cu aproximativ doua saptamani, va fi transferat, vineri, cu un avion SMURD, la Bucuresti. Starea sa este stabila. Facem.

Cinci persoane au fost ridicate dintr-un salon de masaj erotic din Bucuresti

Un barbat si patru femei au fost ridicati, joi, dintr-un salon de masaj erotic aflat in Bucuresti, cei cinci fiind suspectati de prostitutie si proxenetism, informeaza Politia Capitalei. Potrivit sursei.

Perchezitii la mai multe saloane de MASAJ EROTIC din Bucuresti.

Zeci de saloane de masaj erotic din Capitala sunt controlate, miercuri dimineata, de politisti, relateaza Romania TV. Exista suspiciuni de prostitutie in mai multe saloane. In curs de actualizare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )