Libnet.ro
UNICEF

23:30

Pistolarul din Voluntari a fost prins de politisti

România Liberă România Liberă,
Pistolarul din Voluntari a fost prins de politisti

Barbatul care a tras cu un pistol intr-un centru comercial din Voluntari a fost gasit de politisti, . continuă pe România Liberă

Barbatul care a tras cu pistolul intr-un mall din Voluntari a fost retinut de politisti

Politistii Ilfoveni l-au identificat pe barbatul care a tras cu pistoul intr-un mall din Voluntari. Acesta este angajat in cadrul centrului comercial si are 42 de ani. El este cercetat acum pentru trei infractiuni.

Incident socant in Constanta. Un barbat care a impuscat in cap o alta persoana a fost prins abia dupa o saptamana

Barbatul care in urma cu o saptamana a impuscat in cap o alta persoana cu un pistol cu bile, pe o strada din centrul Constantei, a fost prins de politisti. Agresorul are 19 ani si pentru ca s-a opus retinerii si avea asupra sa un cutit a fost nevoie de interventia politistilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale.

Cum a fost prins un traficant de droguri in Australia

Un barbat din statul australianNew South Wales a fost prins in timp ce transportapeste 270 de kilograme de metamfetamina prin oras. Acesta a lovit doua masini ale politiei, chiar in fata unei sec.

Barbatul care sustine ca este calator in timp si vine din 2045. Are o dovada filmata, dar a omis un detaliu

Calatoria in timp a fost de-a lungul vremurilor, un subiect amplu dezbatut. Fie ca vorbim de filmele SciFi sau chiar teorii initiate de oamenii de stiinta. Daca ar fi sa ne luam dupa declaratiile unui personaj, calatoria in timp este reala. Sau nu e? Barbatul care sustine ca este calator in timp si vine din .

Jaf la un bancomat din Galati A fost folosita aceeasi metoda ca in cazul altor sase jafuri comise in acest an

Un bancomat din localitatea Tulucesti din judetul Galati a fost detonat de hoti, care au reusit sa dispara cu o suma de bani. Reamintim ca aceeasi metoda de jaf a fost folosita si saptamana trecuta in Otopeni, unde au fost jefuite doua bancomate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2786 seconds )