Libnet.ro
UNICEF

16:15

Barbatul care sustine ca este calator in timp si vine din 2045. Are o dovada filmata, dar a omis un detaliu

Playtech Playtech,
Barbatul care sustine ca este calator in timp si vine din 2045. Are o dovada filmata, dar a omis un detaliu

Calatoria in timp a fost de-a lungul vremurilor, un subiect amplu dezbatut. Fie ca vorbim de filmele SciFi sau chiar teorii initiate de oamenii de stiinta. Daca ar fi sa ne luam dupa declaratiile unui personaj, calatoria in timp este reala. Sau nu e? Barbatul care sustine ca este calator in timp si vine din . continuă pe Playtech

Barbatul care a tras cu pistolul intr-un mall din Voluntari a fost retinut de politisti

Politistii Ilfoveni l-au identificat pe barbatul care a tras cu pistoul intr-un mall din Voluntari. Acesta este angajat in cadrul centrului comercial si are 42 de ani. El este cercetat acum pentru trei infractiuni.

Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Sa fii influncer nu doar ca este la moda, dar este si o sursa de bani. Iar asta pentru ca o anumita persoana care are multi urmaritori reuseste sa determine firmele sa-i de bani de pentru promovare. Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din Instagram Dupa cum spun specialistii, cateva .

Masinile care vor fi interzise in Romania din 2021. Toti romanii trebuie sa afle

Vesti bune pentru unii soferi din tara. Masinile care vor fi interzise in Romania din 2021 sunt cele cu volan pe dreapta, aduse aici de catre romanii care si le-au achizitionat din alte tari straine unde lucreaza, de fapt. Este vorba de masinile cu volan pe dreapta, aduse din Marea Britanie. Motivul principal este vizibilitatea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )