Libnet.ro
UNICEF

06:30

Piturca n-a vazut un meci rau din partea echipei noastre. Cum explica alegerea primului 11.

România Liberă România Liberă,
Piturca n-a vazut un meci rau din partea echipei noastre. Cum explica alegerea primului 11.

Vineri seara, la Pireu, Romania s-a inclinat fara prea mare lupta in fata Greciei, scor 1-3, in prima mansa a barajului pentru un loc la Mondialul din Brazilia. La conferinta de presa, selectionerul Victor Piturca a oferit cateva explicatii pentru prestatia tricolorilor, dar si asupra alegerii primului 11 din care au lipsit jucatori precum Maxim sau Lazar Citeste si: Grecia - Romania: 3-1 Tricolorii, ingenunchiati in Grecia! Ce a declarat Piturca Echipa . continuă pe România Liberă

Antonescu: Basescu sa stea linistit, candidez din partea USL.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca nu este analist politic si astfel nu poate comenta declaratiile lui Traian Basescu cu privire la alegerile prezidentiale, dar il asigura pe presedinte ca va candida din partea USL si nu din partea partidelor de dreapta. Sa stea linistiti toti cei ce se agita in functie de declaratiile contradictorii din USL - n. r. ), nu am motiv sa ii agit, oricum starea lor de spirit nu e responsabilitatea mea principala. Sa stea linistiti pentru ca .

Rusia va primi cea mai grea lovitura din partea SUA. Americanii vor ajunge cel mai mare producator de petrol in 2015

Rusia s-a bucurat pana acum de un titlu ravnit de foarte multe tari: era pe primul loc in ceea ce priveste productia de petrol, insa acest lucru se va schimba din 2015, cand SUA vor deveni numarul unu la.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )