Libnet.ro
UNICEF

10:15

Placebo le-a oferit romanilor cel mai bun concert de pana acum: impresionati de reactia publicului,britaniciis-au intors pentru al doilea bis GALERIE FOTO

Adevărul Adevărul,
Placebo le-a oferit romanilor cel mai bun concert de pana acum: impresionati de reactia publicului,britaniciis-au intors pentru al doilea bis GALERIE FOTO

Trupa britanica Placebo le-a oferit romanilor, miercuri seara, un show impecabil, demn de o aniversare de 20 de ani, care a lasat, asa cum promitea, senzatia unei petreceri intre prieteni. continuă pe Adevărul

Impact, cel mai bun plasament din BET-XT

Cu o apreciere de 6,3% in perioada 15-22 iunie, raportata la moneda euro, actiunile companiei ce activeaza in domeniul dezvoltarii si promovarii imobiliarelor Impact Developer and Contractor IMP) au reprezentat titlurile cu cea mai mare rentabilitate din cadrul indicelui BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Routerul wireless Tenda AC18 iti asigura cel mai bun internet la pret rezonabil

Poate ca Tenda nu ti-e foarte cunoscut printre companiile care vand routere wireless, dar ofera cateva solutii puternice la un cost mai mic decat concurenta. Cel mai nou exemplu e modelul AC18.

Ode pentru Dragnea: Ar fi fost cel mai bun premier pentru Romania!

Nicolae Badalau, numarul 2 in PSD, nu e tocmai incantat ca social-democratii l-au propus pe Mihai Tudose pentru functia de premier, chiar daca nominalizarea a fost acceptata de presedintele Kl.

E cel mai tare Jaguar din istorie. Are 600 CP sub capota si atinge 320 km/h!

Jaguar a publicat astazi primele fotografii si informatii oficiale ale noului XE SV Project 8, cel mai puternic si totodata mai rapid automobil din istoria companiei. La sfarsitul lunii mai, Jaguar anunta lansarea iminenta a unei versiuni de 600 CP a modelului XE.

Veranda Mall a inaugurat primul VR Cinema din Romania: cel mai nou spatiu de entertainment al viitorului si primul de profil din tara noastra a necesitat investitii de 200.000 de euro

Veranda Mall, unul dintre cele mai noi centre comerciale de proximitate din Romania, situat in zona comerciala Obor din Capitala, a inaugurat primul VR Cinema cinematograf cu proiectii de realitate virtuala n. red. ), cel mai nou concept de.

BERD investeste 50 mil. euro in obligatiuni emise de Globalworth: ce planuri are cel mai mare proprietar si dezvoltator de proiecte imobiliare din Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a investit 50 milioane de euro intr-o emisiune de obligatiuni in valoare de 550 milioane de euro lansata de Globalworth Real Estate Investments, cel mai mare proprietar si dezvoltator imobiliar.

Samsung va depasi Intel in premiera si va deveni cel mai mare producator de procesoare

Samsung Electronics va deveni in acest trimestru cel mai mare producator mondial de procesoare, cu vanzari de peste 15 miliarde dolari in trei luni. Intel este locul intai din 1993 cand s-a lansat Pentium, dar compania a pierdut teren pentru ca nu a devenit la fel de puternica in domeniul procesoarelor pentru smartphone-uri si tablete.

Retetele Patriziei! Cel mai delicios aperitiv: salata cu baby hering la gratar de la Negro 2000.

Patrizia Paglieri recomanda in fiecare saptamana o reteta gustoasa, usor de realizat si sanatoasa cu produse de la Negro 2000. Pentru aceasta saptamana, Patrizia ne invata cum sa pregatim un aperitiv cu hering la gratar de la Negro 2000.

Turbomecanica, cea mai rentabila actiune din BET-XT

Actiunile producatorului de componente pentru industria aeronautica Turbomecanica TBM) s-au apreciat cu 3,84%, in perioada 20-27 iunie, raportata la moneda euro, devenind, astfel, titlurile cu cea mai mare rentabilitate din componenta indicelui BET-XT, al celor mai lichide 25 de companii de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

BCE: Creditarea in zona euro, la cel mai ridicat nivel din martie 2009

Creditele bancare acordate gos and 172;podariilor din zona euro au inregistrat, in mai, cea mai mare crestere de dupa criza financiara, in timp ce ritmul de crestere a masei monetare a urcat usor, arata datele publicate ieri de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )