Libnet.ro
UNICEF

20:30

Placheta de multumire pentru premierul Dancila, pe fatada unei scoli reabilitate din bani publici. Reactia directorului

Adevărul Adevărul,
Placheta de multumire pentru premierul Dancila, pe fatada unei scoli reabilitate din bani publici. Reactia directorului

O placuta Pro Memoria cu numele premierului Viorica Dancila a fost instalata pe fatada Scolii Liviu Rebreanu din localitatea maramureseana Dragomiresti. Unitatea de invatamant a fost reabilitata si extinsa din bani publici, prin fonduri de la Programul National de Dezvoltare Locala PNDL), iar costul lucrarilor s-a ridicat la de 3,5 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Numele Vioricai Dancila, pe o placuta Pro Memoria, instalata pe fatada unei scoli reabilitate din judetul Maramures: Imaginea a devenit virala si a provocat indignare in mediul online

Mesaj de recunostinta pentru premierul Viorica Dancila, pe fatada unei scoli din judetul Maramures. Unitatea de invatamant din orasul Dragomiresti a fost reabilitata iar acum, la finalul celor doi ani de.

V.V.Dancila, imortalizata in piatra: Din mila lui Dumnezeu...cu sprijinul Guvernului

Numele premierului Viorica Vasilica Dancila si al presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea PSD), apar pe o placuta Pro Memoria, instalata pe fatada unei scoli.

VIDEO Bianca Andreescu, mesaj de multumire pentru fanii din Romania

Bianca Andreescu, locul 5 WTA, castigatoare a US Open, le-a multumit pentru sustinere fanilor romani, prin intermediul unui post de televiziune al comunitatii romane din New York.

Premierul Dancila, de Ziua Petrolistului: Vreau sa crestem competitivitatea sectorului si lupt pentru ca fiecare dintre dumneavoastra sa aiba parte de conditii mai bune de munca

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca doreste cresterea competivitatii in sectorul petrolier, in care a activat si ea timp de 12 ani, precum si ca lupta pentru ca angajatii din acest domeniu de.

ANGAJATII DIN INDUSTRIA DE APARARE IES IN STRADA Ultimatum pentru guvernul Dancila

Recentele negocieri dintre ministrii cabinetului Dancila si reprezentantii industriei de aparare s-au soldat cu noi promisiuni din partea Executivului, care, din pacate, nu au fost inca onorate, desi vicepremierul Mihai Fifor a sustinut ca cererile angajatilor sunt rezonabile.

Mesaj dur din PNL, pentru Guvernul Dancila: Bagati tara in haos si pentru asta trebuie sa fiti opriti

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a transmis un atac dur la adresa Guvernului PSD condus de Viorica Dancila dupa ce mai multi ministri au acuzat ca presedintele Klaus Iohannis blocheaza Guvernul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )