Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Bianca Andreescu, mesaj de multumire pentru fanii din Romania

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Bianca Andreescu, mesaj de multumire pentru fanii din Romania

Bianca Andreescu, locul 5 WTA, castigatoare a US Open, le-a multumit pentru sustinere fanilor romani, prin intermediul unui post de televiziune al comunitatii romane din New York. continuă pe Hotnews

Bianca Andreescu, mesaj emotionant pentru Romania inainte de US Open: incerc in fiecare an sa ma duc acolo Cuvinte magulitoare si pentru Simona Halep (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana care o infrunta pe Serena Williams in finala de la US Open sambata seara, a marturisit ca Simona Halep este jucatoarea pe care o admira cel mai.

DigiSport: Nu stiu daca Bianca Andreescu este o pierdere pentru Romania!. Declaratie incredibila dupa US Open

Ilie Nastase a facut o declaratie surprinzatoare despre Bianca Andreescu. Nasty sustine ca noua campioana de la US Open nu reprezinta neaparat o pierdere pentru tenisul romanesc.

Bianca Andreescu, campioana la US Open 2019, mesaj catre romani (VIDEO)

Bianca Andreescu, castigatoare a US Open, a transmis un mesaj de multumire romanilor, la un post de televiziune al comunitatii romane din New York, informeaza News. ro. Multumesc pentru toti oamenii din.

VIDEO Andreescu, mesaj in limba romana: Bianca a vorbit cu un accent simpatic, a gresit, dar tot ea s-a corectat

Bianca Andreescu a castigat primul Grand Slam din istorie pentru tara ei, Canada, insa a fost omul ultimelor ore si in Romania, tara parintilor ei.

Lovitura pentru Simona Halep chiar de la Bianca Andreescu: ASTA s-a intamplat, iar fanii nu mai pot face nimic!

Lovitura pentru Simona Halep incasata chiar de la Bianca Andreescu cea care a castigat noaptea trecuta turneul de la US Open. Totul s-a aflat acum, dar va deveni oficial abia luni. Nimeni nu se astepta la.

Bianca Andreescu, interviu impresionant in limba romana, inainte de finala US Open. Ce spune despre Simona Halep. VIDEO

Bianca Andreescu a oferit un interviu in limba romana cu putin timp inainte de finala US Open 2019. Sportiva canadiana de origine romana a vorbit si despre Simona Halep, pe care o poate depasi in clasamentul WTA daca o invinge pe Serena Williams. Meciul se joaca sambata seara, de la ora 23:00 si poate fi .

Bianca Andreescu e campioana la US Open, dupa 6-3, 7-5 cu Serena Williams. A urcat peste Halep in clasamentul WTA. VIDEO

Bianca Andreescu a invins-o pe Serena Williams in finala de la New York cu 6-3, 7-5 si a castigat trofeul US Open chiar la debutul in aceasta competitie. Sportiva canadiana de origine romana a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA si a trecut peste Simona Halep. De asemenea, a devenit prima jucatoare de .

Viralul zilei: Bianca Andreescu a izbucnit in plans, la conferinta de presa dupa finala US Open (VIDEO)

Bianca Andreescu a invins-o, sambata seara, pe Serena Williams, campioana de 6 ori la Flushing Meadows, cu scorul 6-3,7-5. Sportiva a izbucnit in plans, la conferinta de presa dupa finala US Open, in timp .

Bianca Andreescu a castigat US Open la 19 ani in fata Serenei Williams: Le multumesc parintilor mei pentru ceea ce au facut pentru mine VIDEO

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a castigat primul sau titlu de Mare Slem din cariera, dupa ce a invins-o in finala turneului de tenis US Open pe legendara jucatoare americana Serena.

Bianca Andreescu scrie istorie. Doar Serena Williams mai sta intre ea si marele trofeu de la US Open (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana, scrie istorie la doar 19 ani. A 15-a tenismena a lumii a invins-o pe Belinda Bencic, scor 7-6, 7-5, la capatul a peste doua ore de joc, si s-a calificat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )