Libnet.ro
UNICEF

06:00

Plamena Mangova din nou la Ateneul Roman

România Liberă România Liberă,
 Plamena Mangova din nou la Ateneul Roman

Editia a V-a a Serilor Lipatti se incheie cu concertele si recitalul pianistei Plamena Mangova la Ateneul Roman. Muzician de exceptie, cu o cariera in plina ascensiune, Mangova se prezinta publicului bucurestean cu una din partiturile de referinta ale repertoriului pianistic, Concertul nr. 1 pentru pian si orchestra de Ceaikovski. La pupitrul Orchestrei simfonice a Filarmonicii George Enescu se va afla stralucitul dirijor Boian Videnoff, fondatorul si directorul artistic al Mannheimer Philharmoniker. Plamena Mangova propune tot in Sala Mare a Ateneului Roman un recital solo, cu lucrari de Brahms, Chopin, Liszt si Ginastera. Recitalul va fi precedat de un pre-concert talk sustinut de muzicologul Saviana Diamandi. Pianista Plamena Mangova, laureata a unor prestigioase concursuri, si-a inceput cariera internationala imediat dupa castigarea Premiului II la extrem de dificilul Concour Reine Elisabeth Bruxelles 2007) si a obtinut alte importante premii la concursuri de pian si de muzica de camera, cum sunt Paloma OShea din Santander sau Vittorio Gui din Florenta. continuă pe România Liberă

Sistemul IT al cardului de sanatate a devenit din nou indisponibil marti, incepand cu ora 09:00/Contractele de mentenanta cu Teamnet nu au fost inca semnate

Sistemul informatic al cardului national de asigurari de sanatate a devenit din nou indisponibil marti, incepand cu ora 10:00, datorita unor probleme tehnice, iar pana la remedierea problemelor, serviciile medicale, medicamentele si dispozitivele medicale se acorda in regim off-line, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). Contactat de HotNews. ro, Liviu Nicolescu, director general adjunct in CNAS, a spus ca spera ca problemele sa fie remediate in cursul acestei zile si ca, in aceasta luna, sa se semneze cu Teamnet si contractele de peste 5 milioane de euro pentru mentenanta la Cardul de sanatate CEAS) si la Platforma Informatica din Asigurarile de Sanatate PIAS).

Cardul de sanatate este DIN NOU blocat

Cardul de sanatate este din nou blocat, marti dimineata. Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Radu Tibichi, a declarat, pentru News. ro, ca daca avaria nu va fi rezolvata rapid, atunci va f.

Cardul de sanatate este din nou blocat

Cardul de sanatate este din nou blocat, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Radu Tibichi, declarand, pentru News. ro, ca va fi aplicat ordinul care le permite medicilor de familie sa transmite offline documentele necesare.

Dosarul Rovinari-Turceni este marti din nou pe masa judecatorilor

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iau in discutie, marti, un nou termen in dosarul Rovinari - Turceni, in care sunt judecati, printre altii, Victor Ponta si Dan Sova, informeaza Agerpres.

Dacian Ciolos raspunde, din nou, acuzatiilor potrivit carora ar fi vandut franccezilor: E senzationala ideea

Premierul Dacian Ciolos, exasperat, a afirmat ca prenumele sau Julien nu este o dovada potrivit careia ar fi vandut strainilor, ci mama sa i-a spus asa, fiind profund marcata de un celebru personaj din literatura clasica.

Dacian Ciolos raspunde, din nou, acuzatiilor potrivit carora ar fi vandut francezilor: E senzationala ideea

Premierul Dacian Ciolos, exasperat, a afirmat ca prenumele sau Julien nu este o dovada potrivit careia ar fi vandut strainilor, ci mama sa i-a spus asa, fiind profund marcata de un celebru personaj din literatura clasica.

Dacian Ciolos sustine ca exista ministri pe care i-ar propune din nou in Guvern, dupa alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a precizat, marti, intr-un interviu acordat Adevarul Live, ca sunt cativa ministri din actualul Guvern pe care i-ar propune sa faca parte si din viitorul Executiv. Dupa parerea sa, acestia au dovedit ca au inteles bine domeniile pentru care au coordonarea acum.

Google si Microsoft se contreaza din nou pe tema unei vulnerabilitati de Windows

Google si Microsoft se cearta pe tema dezvaluirii vulnerabilitatilor software, dupa ce prima companie a avertizat Microsoft ca a gasit o bresa ingrijoratoare in Windows. Microsoft nu a remediat problema in termenul fixat de Google si spune ca atitudinea companiei din Mountain View pune in pericol utilizatorii de Windows.

Pedro Sanchez va candida din nou la sefia soclialistilor spanioli

Fostul sef la Partidului Socialist din Spania, Pedro Sanchez, a anuntat duminica seara ca va incerca sa se intoarca in fruntea socialistilor spanioli si ca si-ar dori o apropiere de formatiunea de stanga Podemos, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Misu Negritoiu va fi audiat, din nou, in Parlament

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Misu Negritoiu este programat sa fie audiat, astazi, in sedinta comuna cu Comisia pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor, respectiv Comisia economica, industrii si servicii si Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )