Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plangere in justitie pentru un contract de peste 10 milioane de euro privind delegarea a serviciilor de salubrizare in zona Sebes - Cugir din Alba

Adevărul Adevărul,
Plangere in justitie pentru un contract de peste 10 milioane de euro privind delegarea a serviciilor de salubrizare in zona Sebes - Cugir din Alba

Finalizarea procedurii de delegare a serviciilor de colectare si transport a deseurilor in zona II a judetului Alba, compusa din Cugir, Sebes si 14 comune, va fi intarziata dupa ce unul dintre operatorii care participa la licitatie a contestat in instanta raportul intermediar privind cerintele tehnice si financiare. continuă pe Adevărul

Piscina de 1,5 milioane euro, intr-un complex de birouri

Investitie Genesis Property in parcul de birouri West Gate Park, unde a fost construita si o unitate de cazare * Liviu Tudor: Piata birourilor trebuie sa creasca organic, nu din relocari ale multinationalelor Este nevoie ca piata de birouri sa creasca organic si sa aiba chiriasi noi, nu din relocari ale multinationalelor, considera Liviu Tudor, presedinte si fondator Genesis Property. Domnia sa ne-a declarat: Este de urmarit cum vor fi ocupate noile spatii de birouri anuntate - peste 217. 000 mp de birouri noi.

Peste 89 milioane de lei pentru drumurile administrate de DRDP Bucuresti

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a achizitionat, de la trei firme, servicii de intretinere a drumurilor pentru Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Bucuresti, valoarea acordului cadru fiind estimata la 89,3 milioane de lei 19,22 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat sambata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

TeraPlast, trei investitii de 15 milioane euro

Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai importanti producatori de materiale pentru piata constructiilor si totodata cel mai mare procesator de PVC din Romania, va depune trei proiecte de investitii, in valoare totala de 15 milioane de euro, in cadrul Schemei de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor cu impact major in economie.

Curs valutar 10 septembrie. Euro scade, dolarul creste

Euroscade 4,63 lei, arata cursul valutar interbancar de pe 10 septembrie 2018, fata de 4,64 lei, cursul anuntat vineri de BNR. Moneda europeana a atins pe 4 septembrie un nou minim in fata monedei.

Qatar vrea sa investeasca 10 miliarde euro in Germania

Emiratul Qatar va investi 10 miliarde de euro in Germania in urmatorii cinci ani, existand inclusiv posibilitatea construirii unui terminal de gaze naturale lichefiate, a anuntat, vineri, emirul Qatarului, Tamim bin Hamad al Thani, informeaza Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Cifre incredibile: Peste 10.000 de dosare deschise magistratilor

Peste 10. 000 de dosare au fost deschise magistratilor in ultimii trei ani. Antena 3 a prezentat cifrele in exclusivitate in emisiunea Editie Speciala cu Catalina Porumbel. Astfel, in ultimii trei ani.

Investitie de cinci milioane de euro la spitalul municipal. Banii au fost obtinuti de la UE pentru reabilitarea termica

Municipiul Hunedoara va primi cinci milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru reabilitarea energetica a Spitalului municipal.

Dezvoltatorul Cosmopolis a cumparat cu 2,4 milioane euro 9 hectare de teren

Opus Land Development - dezvoltatorul complexului rezidential Cosmopolis a cumparat un teren de aproximativ 9 hectare in proximitatea complexului rezidential, pentru 2,4 milioane de euro, in vederea extinderii viitoare pe malul lacului amplasat in partea de nord.

Romanii de la TalentBrowse a obtinut o investitie de peste 100.000 euro

TalentBrowse , unul dintre cele mai apreciate start-up-uri din finala programului Techcelerator, a obtinut o investitie de peste 100. 000 de euro de la Gap Minder, fondul de investitii partener al programului de accelerare.

Romanii de la TalentBrowse au obtinut o investitie de peste 100.000 euro

TalentBrowse , unul dintre cele mai apreciate start-up-uri din finala programului Techcelerator, a obtinut o investitie de peste 100. 000 de euro de la Gap Minder, fondul de investitii partener al programului de accelerare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )