Libnet.ro
UNICEF

00:07

Plangere penala si amenda de 115 de mii de lei pentru Poluarea din Peris

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plangere penala si amenda de 115 de mii de lei pentru Poluarea din Peris

Proprietarul fostei ferme de porci din localitatea Peris, judetul Ilfov, a fost amendat de comisarii Garzii Nationale de Mediu cu suma de 115. 000 lei pentru incendiul produs in ultimele doua zile si care a afectat puternic aerul din zona de nord a Bucurestiului, a anuntat, astazi, Ministerul Mediului Apelor si Padurilor. continuă pe Ziarul Bursa

Incendiul de la fosta ferma de porci din Peris a fost stins. Proprietarul a fost amendat cu 115.000 lei si s-a ales cu plangere penala

Incendiul de la fosta ferma de porci din Peris a fost stins joi, in jurul orei 14. 00, dupa mai bine de 48 de ore de la momentul in care a izbucnit. Proprietarul terenului a fost amendat de comisarii Garzii Nationale de Mediu cu suma de 115. 000 lei. De asemenea, SC Klevek Company SRL s-a ales si cu plangere penala, anunta Ministerul Mediului. Operatorului i-au fost dispuse masuri de ecologizare a perimetrului, cu termen de finalizare 30 iunie 2020. Cu putin timp in urma incendiul a fost stins de echipele ISU. Zona este inca supravegheata de doua autospeciale si de laboratorul mobil de monitorizare a calitatii aerului.

Directorul Centrului Cultural din Sectorul 5 a tocat 59.000 de euro pentru optimizarea unui site. PLUS face plangere penala

Filiala PLUS Sector 5 a dezvaluit ca directoarea Centrului Cultural Stefan Iordache din Sectorul 5, Mariana Stoica, a alocat nu mai putin de 59. 000 de euro, prin incredintare directa unei firme, pentru ca site-ul cultural5. ro sa fie optimizat eficientizat si administrat. Marian Stoica se numara printre apropiatii primarului PSD Sector 5 Daniel Florea. PLUS va face plangere penala.

Un barbat din Arges a fost amendat cu 13.000 de lei pentru incalcarea repetata a ordonantelor militare. Ce infractiuni comise au generat amenda record

Un barbat din Arges a fost amendat cu 13. 000 de lei pentru ca a incalcat in mod repetat prevederile ordonantelor militare.

16 mii de lei pentru bugetarii din Republica Moldova infectati cu COVID-19 in timpul serviciului

Angajatii din autoritatile si institutiile bugetare, precum si cei din institutiile medico-sanitare publice care in timpul exercitarii atributiilor de serviciu s-au infectat cu COVID-19 vor beneficia de o indemnizatie unica in marime de 16 mii de lei. O decizie in acest sens a fost adoptata de Comisia pentru Situatii Exceptionale, transmite IPN.

O sala de fitness din Chisinau, amendata cu 75 mii de lei pentru ca activa in plina pandemie de COVID-19

In plina pandemie, administratorul unei sali de forta din Chisinau a decis sa-si deschida usile pentru clientii fideli, asta desi acest gen de activitate a fost interzis printr-o decizie a Comisiei pentru Situatii Exceptionale.

Bayer doneaza 386 de mii de lei pentru sustinerea spitalelor din Romania

Bayer s-a alaturat campaniei scutpentruspitale a Asociatiei Zi de Bine din Romania, cu o donatie de 386. 000 de lei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Vlad Voiculescu afirma ca Primaria Bucuresti a platit peste 4,8 milioane de lei pentru reclama la radio si TV

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu afirma, joi, ca Primaria Bucuresti a platit peste 4,8 milioane de lei pentru reclama la radio si TV, bani cu care se puteau cumpara cel putin 385. 665 masti FFP2 pentru spitalele aflate in subordinea institutiei. Momente ca astea ne aduc aminte un lucru simplu: coruptia ucide, afirma Voiculescu.

Profi doneaza 25.000 lei pentru sustinerea persoanelor cu dizabilitati

Retailerul Profi Romania va directiona 25. 000 de lei catre Fondul de Solidaritate constituit de comunitatea Fa Bine!, pentru sustinerea cu alimente a persoanelor cu dizabilitati, scrie Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )