Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plangere penala impotriva sotiei lui Gheorghe Dinca: Femeia a mintit foarte mult

Antena3 Antena3,
Plangere penala impotriva sotiei lui Gheorghe Dinca: Femeia a mintit foarte mult

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat ca a depus o plangere penala impotriva Elenei Dinca si a cerut anchetatorilor sa o audieze din nou ca suspect, si nu doar ca martor. Indiciile din dosarul. continuă pe Antena3

Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca ar putea avea calitatea de suspect in dosarul Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat ca a depus o plangere penala impotriva Elenei Dinca si a cerut anchetatorilor sa o audieze din nou ca suspect, si nu doar ca martor. Femeia a mintit foarte mult. Nu le-a spus adevarul anchetatorilor. Exista indicii ca in perioada in care Luiza a fost rapita sotia se intorsese acasa.

Alexandru Cumpanasu sustine ca a fost amenintat de apropiatii lui Gheorghe Dinca: Ar incerca diverse lucruri

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, sustine ca a a primit amenintari de la apropiatii lui Gheorghe Dinca. Cumpanasu s-a prezentat, luni, la Parchetul General pentru a depune o plangere penala.

Calin Geambasu, dat in judecata de fosta logodnica si mama copilului sau. De ce i-a depus plangere penala

Calin Geambasu se afla intr-un conflict fara sfarsit cu fosta lui logodnica. Cei doi s-au judecat deja pentru custodia copilului, care a ramas la artist, dar Angelica Cadar il da din nou in judecata. Femeia a depus o plangere penala la judecatoria Buftea. Calin Geambasu a fost dat in judecata de fosta logodnica in 2017, .

Lovitura nimicitoare pentru Laura Codruta Kovesi. O noua plangere penala pe numele ei!

Sorin Pantis a depus plangere penala la Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie impotriva Laurei Codruta Kovesi, pentru abuz in serviciu, divulgarea unor informatii cu caracter secret de serviciu sa.

Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca. Indiciile gasite de anchetatori, la Caracal

O noua zi de ancheta, noi indicii, noi victime. Este posibil ca o a treia persoana sa fi ajuns in mainile lui Gheorghe Dinca. Despre cine este vorba? Ce s-a descoperit in masina principalului suspect in cazul de la Caracal? Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca O varianta socanta prinde .

Un cunoscut teolog, declaratie-soc: Singura cale prin care Gheorghe Dinca va spune adevarul 100%

Teologul Valentin Guia a fost intrebat cum ar putea Gheorghe Dinca sa spuna adevarul cu privire la ce s-a intamplat in cazul de la Caracal. Va spun un lucru extrem de important. Pana cand Gheorghe Dinca.

Surse: Sotia lui Gheorghe Dinca a ajuns la Caracal

Sotia lui Gheorghe Dinca, Elena Dinca, ar putea fi un personaj cheie in cazul atrocitarilor de la Caracal. Potrivit unor surse din ancheta, Elena Dinca s-ar fi intors din Italia si urmeaza sa fie audiata.

Gheorghe Dinca, declaratie socanta: Luiza a venit la mine acasa de bunavoie. Am lovit-o, apoi am resuscitat-o

Gheorghe Dinca sustine ca Luiza a venit acasa la el de bunavoie. Criminalul din Caracal a mai declarat ca a lovit-o, apoi a resucitat-o. Cat despre Alexandra, Gheorghe Dinca a declarat ca fata nu a vrut sa.

Copiii lui Gheorghe Dinca nu mai vor sa auda de el - Mesajultransmis tatalui lor

Copiii lui Gheorghe Dinca nu vor sa mai tina legatura cu tatal lor, pana nu afla verdictul final in cazul crimelor din Caracal. Conform unor surse din preajma familiei lui Gheorghe Dinca, acesta ar fi fost.

Exclusiv. Declaratiile cutremuratoare facute de Gheorghe Dinca

Andreea Sava a prezentat, miercuri, la Editie speciala, declaratiile date de Gheorghe Dinca,pe 28 iulie, in fata procurorului Liviu Vasilescu. Citeste si: Cazul Caracal. Rasturnare de situatie in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )