Libnet.ro
UNICEF

19:45

Plangere penala pe numele procurorului care a ridicat-o pe Sorina din Baia de Arama. Familia adoptiva a luat decizia

Playtech Playtech,
Plangere penala pe numele procurorului care a ridicat-o pe Sorina din Baia de Arama. Familia adoptiva a luat decizia

Cazul Sorinei, fetita ridicata cu mascatii de la resedinta asistentilor maternali ramasi fara acreditari de catre procuroarea Maria Piturca, ia amploare. Procurorul general a cerut stoparea iesirii din Romania a micutei pana la efectuarea de verificari complete privind adoptia si starea micutei, lucru pentru care a primit o plangere penala din partea actualei familii a . continuă pe Playtech

Cazul Sorina. Familia adoptiva a facut plangere penala impotriva procurorului general si a procurorului de caz

Avocatul familiei adoptive a Sorinei, fetita de 8 ani luata cu mascatii de la o fosta asistenta maternala dupa ce a fost data in adoptie unui cuplu de romani din SUA, a depus luni la Sectia de anchetare a magistratilor o plangere penala impotriva procurorului general Bogdan Licu si a procurorului de caz Mihaiela Moraru-Iorga, reclamand, printre altele, ca procuroarea a retinut pasaportul copilei.

Cazul Sorina. Plangere penala impotriva procurorilor Sectiei Speciale. Familia adoptiva acuza presiuni

Avocatul familiei adoptive a Sorinei a depus, la Sectia de anchetare a magistratilor, o plangere pe numele procurorului Mihaiela Moraru-Iorga si al procurorului general Bogdan Licu pentru modul in care au actionat in cauza privind adoptia fetitei din Mehedinti.

Familia adoptiva a Sorinei, plangere penala pe numele lui Bogdan Licu

UPDATE Familia Sacarin,parintii adoptivi ai Sorinei, au depus o plangere impotiva procurorului general interimar Bogdan Licu, cel care a cerut Instantei sa nu o lase pe copila sa fie scoasa din tara,.

in ziua numirii in functie, Tarom a retras o plangere penala pe care o formulase impotriva noii sefe, Madalina Mezei

In luna noiembrie a anului trecut, compania condusa de Werner Wolff, a dat-o in judecata pe actuala sefa a Tarom, Madalina Mezei, si pe sotul acesteia, Laurentiu Mezei, manager al agentiei Tarom din Amsterdam, motivul chemarii celor doi in udecata fiind actiune in raspundere patrimoniala.

Iohannis se solidarizeaza cu artistii care protesteaza: Dezastrul din cultura a fost provocat de acest Guvern al incompetentei

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este alaturi de artistii care protesteaza fata de taierile bugetelor institutiilor de cultura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )