Libnet.ro
UNICEF

13:15

Familia adoptiva a Sorinei, plangere penala pe numele lui Bogdan Licu

Antena3 Antena3,
Familia adoptiva a Sorinei, plangere penala pe numele lui Bogdan Licu

UPDATE Familia Sacarin,parintii adoptivi ai Sorinei, au depus o plangere impotiva procurorului general interimar Bogdan Licu, cel care a cerut Instantei sa nu o lase pe copila sa fie scoasa din tara,. continuă pe Antena3

Cazul Sorina. Familia adoptiva a facut plangere penala impotriva procurorului general si a procurorului de caz

Avocatul familiei adoptive a Sorinei, fetita de 8 ani luata cu mascatii de la o fosta asistenta maternala dupa ce a fost data in adoptie unui cuplu de romani din SUA, a depus luni la Sectia de anchetare a magistratilor o plangere penala impotriva procurorului general Bogdan Licu si a procurorului de caz Mihaiela Moraru-Iorga, reclamand, printre altele, ca procuroarea a retinut pasaportul copilei.

Plangere penala pe numele procurorului care a ridicat-o pe Sorina din Baia de Arama. Familia adoptiva a luat decizia

Cazul Sorinei, fetita ridicata cu mascatii de la resedinta asistentilor maternali ramasi fara acreditari de catre procuroarea Maria Piturca, ia amploare. Procurorul general a cerut stoparea iesirii din Romania a micutei pana la efectuarea de verificari complete privind adoptia si starea micutei, lucru pentru care a primit o plangere penala din partea actualei familii a .

Cazul Sorina. Plangere penala impotriva procurorilor Sectiei Speciale. Familia adoptiva acuza presiuni

Avocatul familiei adoptive a Sorinei a depus, la Sectia de anchetare a magistratilor, o plangere pe numele procurorului Mihaiela Moraru-Iorga si al procurorului general Bogdan Licu pentru modul in care au actionat in cauza privind adoptia fetitei din Mehedinti.

Avocatul familiei Sacarin, familia adoptiva a Sorinei, acuzatii dure la adresa Mihaielei Iorga Moraru: A facut presiuni sa declare ceva impotriva judecatorilor

Avocatul familiei Sacarin lanseaza o serie de acuze impotriva procuroarei Mihaiela Iorga Moraru si impotriva procurorului general. A facut diverse presiuni asupra acesteia sa-i dea date despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )