Libnet.ro
UNICEF

19:15

Plangere penala pentru corupere de minori impotriva lui Cumpanasu - surse

Hotnews Hotnews,
 Plangere penala pentru corupere de minori impotriva lui Cumpanasu - surse

O femeie a depus o plangere penala pentru corupere de minori impotriva lui Alexandru Cumpanasu, pe care il acuza ca i-ar fi facut propuneri indecente fiicei sale, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Reamintim ca Alexandru Cumpanasu este vizat si de un dosar penal pentru incitare la ura, iar Ministerul de Interne verifica modul in care Cumpanasu a ajuns sa beneficieze in 2019 de protectia Jandarmeriei. continuă pe Hotnews

UPDATE IPS Teodosie, vizat de o plangere penala pentru zadarnicirea combaterii bolilor Reactia Arhiepiscopiei Tomisului

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, este vizat de o plangere penala pentru zadarnicirea combaterii bolilor, pentru atitudinea avuta in toata perioada pandemiei, in care a contestat masurile impuse de autoritati. Plangerea penala a fost depusa la Politia Judeteana Constanta si a fost trimisa joi Parchetului Curtii de Apel. Arhiepiscopia Tomisului a reactionat spunand ca plangerea penala este neintemeiata, iar unul dintre motivele invocate este ca IPS Teodosie nu poarta raspunderea purtarii mastii de catre participantii la slujbe sau a pastrarii distantei fizice.

Plangere penala pe numele lui IPS Teodosie pentru zadarnicirea combaterii bolilor dupa slujba de Boboteaza

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, s-a ales cu plangere penala, pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa slujba organizata miercuri de Boboteaza. Plangere penala, pe numele lui IPS.

Plangere penala pe numele lui Alexandru Cumpanasu. Mama unei fete a spus adevarul la Politie

Probleme mari pentru Alexandru Cumpanasu. Mama unei tinere a depus plangere penala impotriva lui Alexandru Cumpanasu pentru corupere de minori. Plangere penala pe numele lui Alexandru Cumpanasu Femeia a fost la Sectia 16 de Politie din Capitala si a depus o plangere pe numele lui Alexandru Cumpanasu. Este posibil sa fie vorba despre corupere de .

Copil agresat in Centru de plasament din Voluntari. Concluzia inspectorilor: este o practica. A fost facuta plangere penala

Baiatul batut nu este singurul copil agresat in Centrul de plasament din Voluntari, motiv pentru care pe numele paznicului a fost depusa o plangere penala. Inspectorii DGASPC Ilfov au demarat verificari pentru a scoate la iveala ce alte nereguli au mai fost in centru si daca normele interne au fost respectate.

Plangere penala in cazul copilului batut si amenintat la centrul de plasament din Voluntari

Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA) precizeaza ca a inaintat o plangere penala catre Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov, dupa ce initial a demarat un control in legatura cu inregistrarea video dintr-un centru de plasament din Voluntari aparuta in mediul online, in care un copil era batut si amenintat de un angajat.

Plangere penala pe numele iPS Teodosie. Reactia Arhiepiscopiei: Nu poarta el raspunderea distantarii fizice

Dupa slujba de Boboteaza, la care au participat in jur de 3. 000 de oameni, a fost depusa o plangere penala importiva iPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )