Libnet.ro
UNICEF

16:00

Plangere la Politie, dupa ce mai multe indicatoare in limba maghiara au fost vandalizate in judetele Harghita si Mures

Adevărul Adevărul,
Plangere la Politie, dupa ce mai multe indicatoare in limba maghiara au fost vandalizate in judetele Harghita si Mures

Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Brasov a anuntat, duminica, ca va va depune plangere la Politie, dupa ce mai multe indicatoare in limba maghiara au fost vandalizate in judetele Harghita si Mures. Este vorba despre denumirea in limba maghiara a oraselor Miercurea Ciuc si Odorheiul Secuiesc, din Harghita, dar si a localitatii Trei Sate din judetul Mures. continuă pe Adevărul

Mai multe panouri cu informatii in maghiara au fost distruse in Harghita si Mures

Reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Brasov au anuntat ca vor depune plangere la .

Alerta de ultima ora la Paris. Mai multe persoane au fost ranite de un atacator inarmat

Clipe de teroare, in Paris, dupa ce mai multe persoane au fost ranite de catre un atacator inarmat. Barbatul suspectat ca a ranit mai multe persoane a fost impuscat mortal de catre politie, dupa cum au anuntat si oficialii francezi. Momentele de panica s-au petrecut in jurul orelor dupa-amiezii de vineri, pe 3 ianuarie. Alerta .

in jur de o mie de turisti sunt blocati in Franta, dupa ce mai multe zboruri au fost anulate din cauza conditiilor meteo

Circa o mie de turisti, majoritatea britanici, au fost cazati in regim de urgenta sambata seara in Savoia estul Frantei) dupa anularea zborurilor lor pe Aeroportul Chambery din cauza conditiilor meteo.

Nicusor Dan, dupa ce instanta a declarat ca autorizatia de construire data de Gabriela Firea pentru blocurile din Kiseleff este ilegala: Avem mai multe procese decat toti prefectii din Romania (VIDEO)

Asociatia Salvati Bucurestiul are mai multe procese decat toti prefectii din Romania in ceea ce priveste autorizatiile de construire, a afirmat deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria.

Mai multe proteste au izbuncit in Siria, Irak si Iran cu ocazia uciderii generalului Qasem Soleimani, la nici 24 de ore dupa ce Liderul Suprem iranian il luase peste picior pe Donald Trump (FOTO, VIDEO)

Mai multe demonstrantii au inceput in Siria, Irak si Iran cu ocazia uciderii generalului iranian Qasem Soleimani, o parte a protestatarilor caracterizandu-l drept erou, in timp ce altii sarbatorind uciderea.

Tottenham a ramas fara marea sa vedeta. Harry Kane a suferit o ruptura la coapsa stanga si va lipsi mai multe saptamani

Atacantul echipei Tottenham, Harry Kane, a suferit o ruptura la coapsa stanga si va fi indisponibil mai multe saptamani, transmite news. ro. Kane s-a accidentat la meciul cu Southampton, pierdut de Tottenham,.

Harry Kane va fi indisponibil mai multe saptamani Englezul are ruptura la coapsa stanga

Atacantul echipei Tottenham, Harry Kane, a suferit o ruptura la coapsa stanga si va fi indisponibil mai multe saptamani.

Mai multe persoane injunghiate pe strada, in apropiere de Paris

Politia franceza a neutralizat cu focuri de arma un barbat care a atacat cu un cutit mai multe persoane intr-un parc din localitatea Villejuif, in apropiere de Paris, relateaza agentiile internationale de presa.

Mai multi morti in urma scufundarii unei nave in Marea Egee. Autoritatile cauta mai multe persoane date disparute

Un numar de opt persoane, printre care si trei femei, s-au inecat, vineri, in Marea Egee, in largul coastei turce, dupa ce barca in care se aflau s-a scufundat, a anuntat Ministerul de Interne turc, citat de Al.

FC Barcelona, lider in topul echipelor care au strans cele mai multe puncte in toate competitiile. Chelsea, codasa

Finalul si inceputul de an sunt dedicate topurilor, unul dintre ele facand referire la echipele care au acumulat cele mai mute puncte in toate competitiile, de-a lungul ultimului deceniu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )