Libnet.ro
UNICEF

09:00

FC Barcelona, lider in topul echipelor care au strans cele mai multe puncte in toate competitiile. Chelsea, codasa

Adevărul Adevărul,
FC Barcelona, lider in topul echipelor care au strans cele mai multe puncte in toate competitiile. Chelsea, codasa

Finalul si inceputul de an sunt dedicate topurilor, unul dintre ele facand referire la echipele care au acumulat cele mai mute puncte in toate competitiile, de-a lungul ultimului deceniu. continuă pe Adevărul

Utile: Cea mai utila rezolutie in 2020: redu dependenta de telefon cu acest truc; Vacante culinare in 2020. Care sunt cele mai potrivite destinatii pentru turistii gurmanzi

Cinci obiceiuri de dimineata pentru a avea mai multa energie. Modul in care ne petrecem dimineata poate. Putem citi super-rapid? Capacitatea de a citi rapid s-ar putea dovedi extrem de importanta.

Cine sunt medicii care i-au salvat viata Irinei Rimes. Ei i-au fost alaturi in spital in cele mai grele clipe

Irina Rimes este intr-o perioada mai putin buna. Cunoscuta cantareata a avut o problema destul de grava de sanatate, iar acum se recupereaza, dupa ce a fost adusa de urgenta la spital si operata chiar in seara de 31 decembrie. Cine au fost medicii care i-au salvat viata? Cine sunt medicii care au salvat-o pe .

Dell a anuntat cele mai usoare si mai mici laptopuri de 15 inci: au 5G si inteligenta artificiala

Noua serie de laptopuri Dell Latitude 9510, conform spuselor producatorului, include cele mai mici si mai usoare ultraportabile de 15 inci. La inceput de 2020, Dell isi extinde seria de sisteme.

Haos pe Aeroportul Otopeni. Curentul a picat si banda pentru transportul bagajelor s-a blocat, intr-una din cele mai aglomerate zile din an (VIDEO)

A fost una dintre cele mai aglomerate zile pe Aeroportul Henri Coanda. Banda de transport bagaje s-a blocat de cateva ori iar haosul s-a instalat imediat. Totodata, au fost inregistrate caderi repetate de.

Cinci dintre cele mai frumoase jocuri ale copilariei fara tableta

Copiii s-au jucat mereu. Singuri sau cu prietenii, in casa, pe ulita din sat sau in fata blocului. S-au jucat si parintii copiilor care astazi sunt conectati la tehnologie si ultimele gadgeturi. Baba oarba si Lapte gros sunt doar cateva dintre bucuriile copilarieiin care tableta sau tehnologia nu isi puneau amprenta.

Cele mai noi probleme cu Aeroportul Otopeni il fac sa arate ca o halta

Bucuresti are un singur aeroport si acesta ar trebui sa fie si international. Din cand in cand apare insa cate o problema care ti-l arata asa cum e: o aerogara care ar putea trece.

S-A TERMINAT! Una dintre cele mai populare facilitati WhatsApp, INTERZISA! Vei fi dat in judecata daca mai faci asta...

WhatsApp anunta ca va lua masuri legale impotriva utilizatorilor care trimit in masa mesaje automate.

Faze tari: Cele mai mari descoperiri medicale ale anului 2019: Cum au fost inviate creiere de porc si cum salveaza vieti un cocktail de virusuri; Prima tara care interzice turistilor sa foloseasca cremele de bronzat

Un tanar a cerut 25 de cefe de porc la magazin, chiar inainte de Revelion. Ce a urmat. Asa cum era de asteptat la casele de marcat s-a stat destul de mult. Noapte de neuitat pentru un barbat cazat la un hotel Hilton: a nimerit in toiul unei orgii cu swingeri. Ce l-a nemultumit. Varbatul a aflat ca la hotelul la care avea cazare de Anul Nou se organiza o uriasa petrecere sexuala.

FOTO Cum va arata baza sportiva La Terenuri din Cluj. Va costa zeci de milioane si va fi printre cele mai moderne din tara

Primaria Cluj-Napoca a scos la licitatie lucrarile de proiectare si executie pentru baza sportiva La Terenuri, care ar urma sa ocupe 4,2 hectare de teren in cartierul Manastur.

HOROSCOP: Acestea sunt cele mai NOROCOASE zodii in 2020! TOTUL le pica din cer acestor patru nativi

Anul 2020 se anunta a fi unul de poveste pentru unii nativi din horoscop, intrucat fie vor gasi noroc in plan financiar, fie in dragoste. Horoscopul copilasilor. Ce COPIL ai, in functie de zodia in care.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )