Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cel mai IMPORTANT lucru din viata lui Catalin Botezatu la care NU a renuntat pentru NICIO FEMEIE din lume! Designerul RUPE TACEREA!

B1 B1,
Cel mai IMPORTANT lucru din viata lui Catalin Botezatu la care NU a renuntat pentru NICIO FEMEIE din lume! Designerul RUPE TACEREA!

Multi viseaza la viata extravaganta pe care Catalin Botezatu o traieste. Acesta este permanent inconjurat de lux si de unele dintre cele mai frumoase femei din lume. De-a lungul vremii insa, creatorul de. continuă pe B1

in pragul Sarbatorilor de iarna, cel mai important angajator din Zimnicea face disponibilizari. Suntem muritori de foame aici in oras

Cel mai important angajator din Zimnicea, Teleorman, a anuntat ca va disponibiliza 250 de oameni pana in ianuarie 2019. O fabrica de confectii functioneaza in cel mai sudic oras al Romaniei de 15 ani, potrivit digi24. ro.

Care a fost cel mai rau an din istoria omenirii? Raspunsul e oficial

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai rau an din istoria omenirii? Oamenii de stiinta au facut-o si au venit si cu un raspuns. Daca ai sta sa te gandesti, poate cei mai ingrozitori.

Romanul campion al Italiei la cocktaliuri pe baza de cafea. A obtinut un nou succes la cel mai important concurs de profil din lume

Campionul Italiei la cocktailuri pe baza de cafea, romanul Dan Bacaintan, a obtinut un succes important la cea mai prestigioasa competitie din lume, dedicata cafelei, organizata in Brazilia.

Digi 24: Orasul din Romnia care moare ncet. Cel mai important angajator si nchide afacerea

Un oras care in vremea comunismului se lauda cu fabricile si serele sale a ajuns acum aproape de colaps.

SOC TOTAL in cel mai popular concurs din Romania: S-a aflat cine e urmatorul concurent care paraseste Exatlon!

Fosta Razboinica, Alina Pana, a marturisit ca urmareste cu sufletul la gura noua editie Exatlon Romania si a dezvaluit care sunt favoritii ei, atat de la Razboinici, cat si de la.

Legenda BBC Richard Baker s-a stins din viata VIDEO

Richard Baker, fost prezentator al stirilor BBC, s-a stins din viata la 93 de ani. S-a aflat pentru prima data la pupitrul stirilor in 1954, la prima editie a acestora, si a avut emisiuni la mai multe dintre.

Doliu in lumea cinematografiei! Un celebru SCENARIST s-a stins din viata. Era omul din spatele unor filme de Oscar (FOTO)

William Goldman, scriitorul si romancierul american care a semnat scenariile mai multor filme ca All the Presidents Men sau Marathon Man s-a stins din viata la varsta de 87 de ani din cauza unei.

O alta stea a apus! Un mare cantaret a incetat din viata

O alta stea a apus! Un mare cantaret a incetat din viata. Citeste mai mult pespynews. ro .

FashionDays.ro de Black Friday: Ce s-a vandut cel mai bine

Cel mai mare eveniment de sale al anului, Black Friday, s-a incheiat la Fashion Days cu cifre-record. Pasionatii de fashion au plasat peste 110. 000 de comenzi, in valoare totala de peste 44 de milioane de lei. Este o crestere-record, de 44% fata de.

Incendiile de vegetatie din California: cel mai devastator fenomen de acest tip din istoria statului

Cel putin 79 de persoane au decedat, iar alte 1. 200 sunt considerate disparute, in urma incendiilor de vegetatie din California, incendiul numit Camp Fire fiind cel mai devastator fenomen de acest fel din istoria statului, informeaza postul CNN, potrivit Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )