Libnet.ro
UNICEF

01:05

Planul pe Bucuresti pentru coronavirus. Nicusor Dan: Nu ne putem juca cu vietile oamenilor (VIDEO)

B1 B1,
Planul pe Bucuresti pentru coronavirus. Nicusor Dan: Nu ne putem juca cu vietile oamenilor (VIDEO)

Autoritatile trebuie sa pregateasca rapid Municipiul Bucuresti pentru o eventuala epidemie cu coronavirus, atragatentiaNicusor Dan, Ana Ciceala si Adrian Wiener. Primaria Capitalei trebuie. continuă pe B1

Vlad Voiculescu, dupa discutiile cu Nicusor Dan: Daca nu se ajunge la o concluzie, propun referendum intern pentru desemnarea candidatului la Bucuresti

Birourile nationale ale USR si PLUS ar urma sa reia luni discutiile privind candidatura la Primaria Capitalei, dupa ce la intalnirea de duminica cu Nicusor Dan nu s-a ajuns la nicio solutie privind metoda de desemnare a candidatului. Vlad Voiculescu a precizat ca, in cazul in care conducerile formatiunilor nu vor ajunge la o intelegere, va propune un referendum intern.

Nicusor Dan, despre negocierile pentru desemnarea candidatului USR-PLUS: Eu sustin in continuare varianta sondajului

Candidatul sustinut de USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a aratat luni ca va sustine in continuare ca este nevoie de un sondaj pentru a stabili care va fi candidatul coalitiei USR-PLUS in.

Nicusor Dan, despre discutia cu Vlad Voiculescu: Nu am ajuns prea departe Ce urmeaza in negocierile dintre USR si PLUS (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de USR la Primaria Capitalei, a precizat ca negocierile cu Vlad Voiculescu si PLUS nu au avansat in urma discutiilor de duminica si luni. Ca sa punem in.

Rares Bogdan a dezvaluit ca negociaza cu Nicusor Dan candidatura la Primaria Capitalei: Asta ar putea sa ne faca sa ne reorientam

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, a spus ca ar fi dispus sa candideze la Primaria Capitalei, insa prima lui varianta este o fuziune cu partidul lui Nicusor Dan. Rares Bogdan a mai spus ca PNL negociaza o alianta cu PMP.

Primul vaccin pentru coronavirus a fost inventat. Ce urmeaza acum, potrivit autoritatilor din China

China incepe testarea primului vaccin contra noului coronavirus, in cadrul unor studii clinice care ar putea incepe la finalul lunii aprilie. Ce urmeaza acum, potrivit autoritatilor chineze? Primul vaccin pentru coronavirus a fost inventat in prezent, specialisti din intreaga lume lucreaza la tratamente pentru combaterea bolii Covid-19, care a aparut in decembrie 2019, in China.

Cei sase romani de pe vasul Diamond Princess care au cerut sa revina in tara vor ajunge sambata dimineata la Bucuresti Testele pentru coronavirus, negative in cazul lor - MAE

Cei sase romani de pe vasul Diamond Princess, care s-a aflat in carantina in Japonia din cauza coronavirusului, vor ajunge sambata dimineata la Bucuresti, unde vor fi adusi cu o aeronava a Ministerului Apararii Nationale, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Calin Popescu Tariceanu dezvaluie planul ALDE pentru votul de investitura a Guvernului Orban: Nu intram in jocul de-a anticipatele

Calin Popescu Tariceanu a explicat ce vor face parlamentarii ALDE luni, la votul de investitura pentru Guvernul Orban II.

Jocurile care strica planul PNL pentru anticipate. Cum poate PSD sa prelungeasca aceasta criza pana in toamna

Sunt negocieri la sange zilele acestea, inaintea votului de investitura al Guvernului Orban II. PNL este in fierbere din cauza anuntului PSD ca nu va asigura cvorum la sedinta, asa ca liberalii discuta om cu om pentru a avea 233 de parlamentari in sala.

Ziua Z pentru Guvernul Orban. Dan Apostol: in Romania, politica bate economia

Traversam o perioada de incertitudine politica, ceea ce se poate transforma intr-o incertitudine economica, avertizeaza jurnalistul Dan Apostol, in ziua in care magistratii de la Curtea Constitutionala sunt asteptati sa vina cu o decizie care ar putea da peste cap planurile tuturor partidelor parlamentare.

Dr. Streinu Cercel: in acest moment, nu exista niciun test in desfasurare pentru coronavirus

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei Bals Adrian Streinu Cercel a declarat, luni seara, la sfarsitul conferintei Ministerului de Interne, ca in Romania nu exista niciun caz de coronavirus, ca s-au facut mai multe teste, dar persoanele testate nu aveau virusul, iar acum nu exista niciun test in lucru nefiind cazul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )