Libnet.ro
UNICEF

01:05

Planul Buy American. Joe Biden vrea ca agentiile federale americane sa cumpere mai multe produse locale

Adevărul Adevărul,
Planul Buy American. Joe Biden vrea ca agentiile federale americane sa cumpere mai multe produse locale

Joe Biden semneaza luni un decret prin care cere agentiilor federale sa cumpere mai multe produse americane - consolidand astfel planul Buy American -, cu scopul de a relansa productia nationala si de a apara locurile de munca, reluand astfel o tema a predecesorului sau Donald Trump, a anuntat consilierul economic al Casei Albe, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Joe Biden vrea extinderea cu 5 ani a acordului New START, ultimul tratat major dintre SUA si Rusia

Joe Biden, noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, incearca sa prelungeasca cu cinci ani tratatul de limitare a armelor nucleare strategice New START cu Rusia, a sustinut Washington Post, care a citat.

STRATEGIA ANTI-COVID PREZENTATA DE JOE BIDEN: Masca obligatorie, vaccinare accelerata si mai multe teste

Noul presedinte american Joe Biden a semnat o serie de ordine executive pentru a aduce sub control pandemia de COVID-19.

DUPA ASALTUL ASUPRA CAPITOLIULUI Joe Biden a cerut echipei sale sa analizeze situatia extremismului din SUA

Presedintele american Joe Biden a cerut ieri echipei sale sa realizeze o analiza exhaustiva a amenintarilor pe care le reprezinta extremismul violent la nivel intern in Statele Unite ale Americii, dupa asaltul asupra Capitoliului din Washington comis de sustinatori radicali ai fostului presedinte Donald Trump.

Iranul ii cere lui Joe Biden sa ridice neconditionat sanctiunile SUA impuse de Donald Trump

Noul presedinte american Joe Biden trebuie sa ridice neconditionat and sanctiunile impuse Teheranului de predecesorul sau, Donald Trump, pentru a salva acordul nuclear iranian, a avertizat vineri ministrul de externe iranian Mohammad Javad Zarif, relateaza AFP si Agerpres.

Joe Biden il pstreaza pe Christopher Wray la conducerea FBI

Presedintele american Je Biden i-a cerut lui Christopher Wray, directorul politiei federale FBI), sa ramana in post, declara surse apropiate dosarului pentru Reuters.

Joe Biden il pastreaza pe Christopher Wray la conducerea FBI

Presedintele american Je Biden i-a cerut lui Christopher Wray, directorul politiei federale FBI), sa ramana in post, declara surse apropiate dosarului pentru Reuters.

Ce s-a intamplat la 3 zile de la investirea lui Joe Biden cu cazurile de covid-19. Stupoare intre medici

Situatia neasteptata dupa investirea lui Joe Biden. Ce se intampla cu cazurile de infectare cu virusul COVID-19? Medici din intreaga lume nu-si pot explica fenomenul. Ce s-a intamplat? Ce s-a intamplat dupa investirea lui Joe Biden. Situatie neasteptata in randul cazurilor COVID-19 O stire rara in contextul actual vine la scurt timp dupa ce Joe .

Cine sunt copiii lui Joe Biden, din mariajele de pana acum

Pe tot parcursul campaniei sale electorale, Joe Biden a pus accentul pe familie. Pe povestea de dragoste cu Jill Biden, actuala sa sotie, relatia apropiata pe care o are cu copiii si nepotii sai, dar si pe tragedia in care si-a pierdut prima sotie si 2 dintre copii.

Joe Biden, primul reprezentant al Generatiei Tacute care ajunge presedinte. Ce s-a schimbat in SUA in aproape 80 de ani

La momentul depunerii juramantului ca al 46-lea presedinte al SUA, Joe Biden, la 78 de ani si doua luni, a devenit cel mai batran presedinte in functie, depasindu-l pe Ronald Reagan la terminarea mandatului. O analiza Associated Press arata schimbarile produse in America in cursul mai multor generatii de presedinti .

Joe Biden a renuntat la butonul rosu prin care predecesorul sau isi comanda bauturi carbogazoase

Donald Trump avea in Biroul Oval un buton rosu prin intermediul caruia comanda bautura dorita. Joe Biden a decis sa-l dezinstaleze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )