Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cine sunt copiii lui Joe Biden, din mariajele de pana acum

ADPM ADPM,
Cine sunt copiii lui Joe Biden, din mariajele de pana acum

Pe tot parcursul campaniei sale electorale, Joe Biden a pus accentul pe familie. Pe povestea de dragoste cu Jill Biden, actuala sa sotie, relatia apropiata pe care o are cu copiii si nepotii sai, dar si pe tragedia in care si-a pierdut prima sotie si 2 dintre copii. continuă pe ADPM

Cine este Jill, sotia lui Joe Biden. A devenit Prima Doamna a Americii

Joe Biden, actualul presedinte al Americii, s-a prezentat la mitingurile electorale cam asa: Buna ziua, sunt sotul lui Jill Biden. A cunoscut la un blind date pus la cale de fratele sau. Povestea lor de viata este una impresionanta: el, mai mare decat ea cu noua ani, avea sa il vindece pe Joe, dupa ce .

Cine este primul lider strain cu care va discuta Joe Biden, in calitate de presedinte al SUA. Dialogul va avea loc vineri

Vineri, presedintele american Joe Biden, recent investit in functie va discuta cu premierul Canadei, Justin Trudeau. Acesta urmeaza sa fie primul sau dialog cu un lider strain, in calitate de presedinte al.

Amenintare cu bomba in timp ce Joe Biden ajungea la Capitoliu. Ce se intampla in SUA

Autoritatile din SUA sunt alertate, dupa ce s-a semnalat o amenintare cu bomba la Curtea Suprema a SUA, chiar in timpul sosirii lui Joe Biden la Capitoliu, unde va depune juramantul de investitura. UPDATE: Joe Biden a fost investit in functie drept al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Distinsi oaspetii, aceasta este ziua .

Joe Biden a depus juramantul. America are un nou presedinte. Biden: Vocea poporului a fost auzita. Sunt multe lucruri de reparat

Ceremonia de investitura a presedintelui Joe Biden a decurs fara incidente. Joe Biden si vicepresedintele Kamala Harris au depus juramantul in functiile de presedinte si vicepresedinte ai Statelor Unite ale Americii.

LIVE - VIDEO Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Presedintele Joe Biden si prima doamna, Jill Biden, au ajuns la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Proteste restranse la Washington --- *ACTUALIZARE - Transferul codurilor nucleare catre Joe Biden s-a facut, in premiera, in doua etape --- *ACTUALIZARE - Biden s-a recules la Cimitirul National Arlington alaturi de Clinton, Obama si Bush --- *ACTUALIZARE - Macron catre Biden: Welcome back in Acordul de la Paris privind schimbarile climatice --- *ACTUALIZARE - Biden a trecut trupele in revista pentru prima data in calitate de presedinte --- *ACTUALIZARE - Imediat dupa incheierea ceremoniei, Joe Biden a anuntat pe Twitter ca merge la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Greta Thunberg l-a parafrazat pe Donald Trump intr-un tweet de adio la incheierea mandatului prezidential --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a tinut astazi primul discurs ca presedinte al SUA --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a depus juramantul de presedinte --- *ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

Primele masuri luate de Joe Biden in calitate de presedinte al SUA: 10 decrete in lupta impotriva pandemiei COVID-19

Joe Biden a declarat razboi coronavirusului. inca din prima zi a mandatului de presedinte, liderul de la Casa Alba va semna 10 decrete legate de pandemia COVID-19. Nadia Rmero, corespondent al CNN la Washington a povestit, joi, in direct la Antena 3, care sunt primele masuri pe care le va lua noul presedinte al SUA.

Iohannis, dupa ce Joe Biden a depus juramantul: Sunt convins ca impreuna vom continua sa dezvoltam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe Facebook prin care i-a felicitat pe Joe Biden si Kamala Harris, care au depus azi juramantul ca presedinte si vicepresedinte al SUA.

Iohannis: Felicitari presedintelui Joe Biden si Kamalei Harris. Sunt convins ca impreuna vom continua sa dezvoltam si sa aprofundam Parteneriatul Strategic

Seful statului Klaus Iohannis l-a felicitat pe presedintele SUA Joe Biden si pe vicepresedinta Kamala Harris si a adaugat ca are convingerea ca Romania si SUA vor continua sa dezvolte si sa aprofundeze Parteneriatul Strategic chestiune care sa aduca beneficii ambelor popoare.

Amenintare cu bomba la Washington in timpul sosirii lui Joe Biden la Capitoliu

Autoritatile americane sunt in alerta dupa ce a fost semnalata o amenintare cu bomba la Curtea Suprema din Statele Unite, in acelasi timp cu sosirea lui Joe Biden la cladirea Capitoliului, acolo unde urmeaza sa depuna juramantul de investitura.

America, blindata in ziua investirii lui Joe Biden

Mai sunt cateva ore pana cand Joe Biden va fi investit oficial cel de-al 46-lea presedinte al Statel.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )