Libnet.ro
UNICEF

08:15

Planul diabolic al lui Gheorghe Dinca pentru a pastra averea familiei intacta. Ce bunuri detine suspectul crimelor de la Caracal

Antena3 Antena3,
Planul diabolic al lui Gheorghe Dinca pentru a pastra averea familiei intacta. Ce bunuri detine suspectul crimelor de la Caracal

Gheorghe Dinca, potrivit informatiilor prezente in rechizitoriu, isi instruieste sotia sa bage divort pentru ca averea stransa de ei sa ramana in familie. continuă pe Antena3

Scrisoarea lui Gheorghe Dinca pentru parintii Alexandrei Macesanu: Nu are nicio vina pentru ce i s-a intamplat. Eu sunt criminalul, imi asum aceasta crima

Gheorghe Dinca a trimis o scrisoare parintilor Alexandrei Macesanu. Pe trei foi de caiet mic de matematica suspectul crimelor de la Caracal isi exprima recunostinta fata de parintii fetei pentru ca au mult bun simt si nu apeleaza la jigniri la adresa lui. De asemenea, acesta marturiseste ca el este criminalul fetei si ca isi asuma faptele ingrozitoare.

Reactia avocatilor, dupa scrisoarea lui Gheorghe Dinca. Am senzatia ca este scrisa de anchetatori!

Lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, dupa ce Gheorghe Dinca ar fi trimis o scrisoare familiei Alexandrei Macesanu. in scrisoare recunoaste ca el a ucis-o pe fata. Reactia avocatilor, dupa scrisoarea lui Gheorghe Dinca Scrisoare, intinsa pe trei foi de caiet mic de matematica, contine marturisirea suspectului crimelor de la Caracal. Acesta isi exprima .

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca le-a scris o scrisoare parintilor Alexandrei Macesanu. S-a lovit cu capul de ciment

Caracal a devenit un oras mai vizibil, insa pe nedrept, din cauza actiunilor lui Gheorghe Dinca, cel care in urma cu cateva luni a rapit doua tinere: pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu. Familiile tinerelor sunt distruse de durere. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca le-a scris o scrisoare parintilor Alexandrei Macesanu Daca pana acum MamaAlexandrei .

EXCLUSIV Au pus mana pe avere si au dat bir cu fugitii. Unde se ascund acum copiii lui Gheorghe Dinca

Noi informatii bomba despre copiii lui Gheorghe Dinca. Acestia au dat bir cu fugitii si se ascund in Italia, la nepotul fostului iubit al fiicei lui Dinca. Iata unde se ascund acum copiii lui Gheorghe Dinca si ce se intampla cu acestia. Au pus mana pe avere si au dat bir cu fugitii Copiii lui .

Gheorghe Dinca, scrisoare catre mama Luizei: Fiica dumneavoastra nu e moarta!

Lovitura uriasa pentru anchetatorii din cazul Caracal. intr-o scrisoare trimisa catre mama Luizei, Monica Melencu, Gheorghe Dinca sustine ca fata este in viata.

EXCLUSIV Cine este nora lui Gheorghe Dinca. Monstrul din Caracal l-a pus pe fiul sau sa divorteze urgent

S-au scris multe despre monstrul din Caracal si despre atrocitatile facute de acesta. Dosarul se judeca, dar, pe zi ce trece, apar tot mai multe informatii care dau peste cap ancheta procurorilor. Ceea ce se stie mai putin, aproape deloc, sunt informatiile despre familia acestuia. EXCLUSIV Cine este nora lui Gheorghe Dinca Se stie ca .

Familia Alexandrei Macesanu, distrusa de durere. Parintii au luat decizia dupa ultimele declaratii ale lui Gheorghe Dinca

Caracal a devenit un oras mai vizibil, insa pe nedrept, din cauza actiunilor lui Gheorghe Dinca, cel care in urma cu cateva luni a rapit doua tinere: pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu. Familiile tinerelor sunt distruse de durere. Familia Alexandrei Macesanu, distrusa de durere Mama Alexandrei Macesanu crede ca fiica ei traieste, chiar .

Gheorghe Dinca a incercat sa se sinucida in spatele gratiilor

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul cremelor din Caracal, ar fi vrut intentia sa se sinucida in spatele gratiilor.

SFIDATOR! Gheorghe Dinca a trimis o scrisoare parintilor Alexandrei Macesanu! MONSTRUL din Caracal povesteste cu SENINATATE de ce a OMORAT-O pe fata! Alexandru Cumpanasu a facut o CRIZA DE NERVI!

Gest socant din partea lui Gheorghe Dinca. SOC iN ROMANIA: SOTII CEAUSESCU AU FOST DEZGROPATI! LEGISTII AU RAMAS INTERZISI CAND AU VAZUT CE AVEA iN GURA NEVASTA DICTATORULUI Acesta le-a transmis o s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )