Libnet.ro
UNICEF

08:15

Planul diabolic al unui tanar din Alba!Cum a incercat s-o recupereze pe iubita care l-a parasit

Antena3 Antena3,
Planul diabolic al unui tanar din Alba!Cum a incercat s-o recupereze pe iubita care l-a parasit

Solutie extrema gasita de un tanar de 20 de ani din Aiud, judetul Alba, pentru a pastra o relatie de prietenie cu iubita care l-a parasit. Tanarul a dat foc locuintei acesteia, dupa care a aparut in. continuă pe Antena3

Ideea care i-a venit unui tanar din Sebes dupa ce a observat ce beau invitatii la nunta sa. Acum are o intreaga afacere si face bani frumosi

Un tanar din Sebes a dezvoltat o afacere dupa propria sa nunta, unde a observat ca invitatii au baut mult sirop de soc adus de el. Ideea afacerii mele, cu sirop de soc, s-a nascut dupa propria mea.

Mandat de arest prelungit pentru recidivistul care a lovit si talharit o tanara in scara unui bloc din Alba Iulia

Recidivistul care a talharit, in 17 noiembrie 2018, o tanara intr-o scara de bloc din Alba Iulia va fi cercetat, in continuare, in stare de arest preventiv.

Angajata unui cazinou din Timisoara, BATUTA CRUNT de un recidivist: IMAGINI SOCANTE (VIDEO)

Angajata unui cazinou din Timisoara a fost batuta crunt si amenintata de un tanar, care a obligat-o sa ii dea 2. 000 de lei. Agresorul, in varsta de 27 de ani, a intrat in local cu un cutit in mana, c.

Si-a rugat iubitul din Alba sa-i inchida contul de Facebook. Dupa o vreme a vrut sa-si vada mesajele si atunci a descoperit totul. Ce-i facuse barbatul

Un barbat in varsta de 33 de ani din Alba a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare, sub supraveghere, pentru furtul unor informatii de pe un cont privat al retelei de socializare Facebook. Este vorba.

Surpriza de care au avut parte elevii unui liceu din America dupa ce s-au ntors din vacanta

Elevii unui liceu din localitatea Mundelein, Illinois, SUA, au avut o surpriza cand s-au intors la scoala dupa sarbatorile de iarna atunci cand au vazut pe holurile liceului 7 picturi de dimensiuni mari care reprezentau carti din literatura americana. Proiectul a avut succes si pe pagina de Facebook a liceului, unde fotografiile cu volumele uriase au fost distribuite de mii de ori si au devenit virale in cateva ore.

Crima cumplita, ascunsa de un incendiu. Concubina unui barbat din Targu-Jiu, principala suspecta

Crima mascata printr-un incendiu la Targu-Jiu! Trupul unui barbat de 47 de ani a fost descoperit carbonizat intr-un apartament din centrul orasului, dar cu urme de agresiune in zona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4011 seconds )