Libnet.ro
UNICEF

01:06

Planul lui Liviu Dragnea pentru campania electorala

România Liberă România Liberă,
Planul lui Liviu Dragnea pentru campania electorala

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu a comis nicio infractiune la referendumul de demitere a lui Traian Basescu din 2012 si ca ce a facut in atatea campanii electorale face si acum si va face in continuare daca va ramane liber, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Campania electorala prezidentiala va fi bezmetica, periculoasa, haotica

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la Seceava, ca in acest an campania electorala va fi bezmetica, periculoasa, haotica. Daca ma uit la acesti veseli iresponsabili, de fapt nici veseli.

Liviu Dragnea: Corina Cretu va primi un portofoliu important

Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca reprezentata Romaniei in Comisia Europeana, Corina Cretu, va primi un portofoliu important. Dragnea a evitat sa spuna care este portofoliul negociat pentru.

INCOME: Vicepremierul Liviu Dragnea, despre proiectele convenite cu investitorii chinezi

Vicepremierul Liviu Dragnea a explicat, in exclusivitate pentru emisiunea Income, la Antena 3, care sunt proiectele convenite cu investitorii chinezi, in urma vizitei recente a delegatiei romane. Toate.

Vicepremierul Liviu Dragnea a predat 11 microbuze scolare catre primarii din Mehedinti

A plouat cu contracte pentru primarii din Mehedinti. Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent vineri in judetul Mehedinti, a venit cu tolba plina de contracte de finantare pentru diverse lucrari in mai toate localitatile din judet. Doar municipiile Drobeta Turnu Severin si Orsova nu au fost pe lista de prioritati.

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna: A fost la Grivco

Vicepremierul Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna, acesta sustinand ca presedintele PNL a fost in 2009 la Grivco, relateaza HotNews. Potrivit lui Dragnea, vizita lui Iohannis la Grivco a avut.

Liviu Dragnea: Sa nu creada cineva ca daca intra in PSD va primi avantaje. Nu este o perioada de mercato

Vicepremierul Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa la Targoviste, ca primarii altor partide care vor sa vina la PSD trebuie sa stie ca nu vor primi avantaje.

Liviu Dragnea: Nu pot sa spun cum vad situatia domnului Duicu fiindca din pacate nu-l vad

Intrebat cum vede situatia liderului PSD Mehedinti, Adrian Duicu, actualmente arestat preventiv intr-un dosar de coruptie, vicepremierul Liviu Dragnea, prezent vineri la Turnu Severin, s-a ferit sa faca prea multe comentarii. S-a rezumat doar la a spune ca este multumit de modul cum isi desfasoara activitatea organizatia judeteana PSD Mehedinti in lipsa acestuia.

FOTO Vicepremierul Liviu Dragnea a predat 12 microbuze scolare catre primarii din Dambovita

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, vineri, la Targoviste, a predat catre 12 primari din Dambovita, cheile microbuzelor scolare pe care le vor adminsitra de aici inainte. Primarii s-au declarat incantati de noile microbuze, mai ales ca multe scoli din localitatile pe care le pastoresc au fost desfiintate, iar elevii sunt nevoiti sa pargurga distante mari pana la scoala generala.

Liviu Dragnea: Suspendarea lui Traian Basescu se poate lua in calcul oricand

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Targoviste, ca o noua suspendare a lui Traian Basescu se poate lua in calcul oricand, dar trebuie o abordare pragmatica.

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea va inmana, la Targoviste, 11 microbuze directorilor de scoli

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, se va afla vineri, in judetul Dambovita, unde va semna contracte de finantare a investitiilor locale si vor fi predate administratiilor locale microbuze scolare, din primul lot de 600 de microbuze achizitionate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )