Libnet.ro
UNICEF

14:00

Planul PSD pentru a intoarce rezultatul. Dancila arunca manusa lui Iohannis

Antena3 Antena3,
Planul PSD pentru a intoarce rezultatul. Dancila arunca manusa lui Iohannis

Se fac scenarii si planuri si in tabara PSD, iar social democratiii mizeaza pe un vot masiv impotriva actualului presedinte. in plus, Viorica Dancila ii arunca din nou manusa lui Klaus Iohannis si il. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Planul PSD pentru a intoarce rezultatul. Dancila arunca manusa lui Iohannis

Se fac scenarii si planuri si in tabara PSD, iar social democratiii mizeaza pe un vot masiv impotriva actualului presedinte. in plus, Viorica Dancila ii arunca din nou manusa lui Klaus Iohannis si il.

Valeriu Steriu (PSD), intrebat de reporterul B1.ro despre negocierile pentru sustinerea Vioricai Dancila in turul doi: Valori comune avem inclusiv cu Theodor Paleologu. incercam sa gasim punti de comunicare cu toata lumea

Dupa calificarea Vioricai Dancila in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, PSD incearca sa obtina sustinerea contracandidatilor sefei PSD pentru confruntarea cu Klaus Iohannis din finala de pe 24.

Scrisoarea PSD pentru Klaus Iohannis. Presedintele e invitat la dezbaterea cu Viorica Dancila

Scrisoarea pe care o trimite staff-ul de campanie al Vioricai Dancila catre staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis a fost facuta publica. E o scrisoare semnata de Lia Olguta Vasilescu trimisa.

Lovitura din PSD pentru Viorica Dancila in ziua votului

Fostul europarlamentar PSDIoan Mircea Pascu a ironizat-o duminica pe candidata social-democrata, Viorica Dancila, cu un pe contul sau de Facebook. Ca membru disciplinat de partid, care respecta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )