Libnet.ro
UNICEF

05:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Planul PSD pentru a intoarce rezultatul. Dancila arunca manusa lui Iohannis

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Planul PSD pentru a intoarce rezultatul. Dancila arunca manusa lui Iohannis

Se fac scenarii si planuri si in tabara PSD, iar social democratiii mizeaza pe un vot masiv impotriva actualului presedinte. in plus, Viorica Dancila ii arunca din nou manusa lui Klaus Iohannis si il. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Adrian Ursu, marturie surprinzatoare: Rezultatul s-ar putea sa fie unul spectaculos

Adrian Ursu anunta rezultate spectaculoase in urma voturilor din primul scrutin al alegerilor prezidentiale. intr-o interventie pe pagina de Facebook a Antenei 3, jurnalistul sustine.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Estimarea PSD la ora 13.00. Vesti proaste pentru doi candidati importanti

Vin vesti proaste pentru o serie de candidati dinspre PSD, acolo unde social-democratii au o estimare a votului pentru ora 13. 00, dezvaluie surse politice pentru Antena.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt important pentru alegatorii din Diaspora. Pana la ce ora se poate vota in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat luni ca votarea se poate prelungi in strainatate la alegerile prezidentiale in.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Veste ORIBILA pentru un candidat la presedintie

Urnele se inchid peste 45 de minute, dar unii candidati au trait intens ultimele ore, mai ales cei cu sanse la marea finala, alaturi de Klaus Iohannis. Principalii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis a asteptat rezultatul alegerilor fara emotii. Victoria anuntata de Ludovic Orban cu trei ore inainte de inchiderea urnelor

Atmosfera la sediul central al PNL, duminica, in ziua scrutinului, a fost una linistita, lipsita de emotii pentru candidatul liberalilor la prezidentiale, actualul sef al statului,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un baron PSD a sfintit sediul partidului, inaintea prezidentialelor

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, a anuntat, pe Facebook, ca a participat la o slujba de sfintire a sediului PSD Targu Neamt, alaturi de fostii ministri Danut Andrusca si.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dosar penal pentru un barbat care a votat fara drept

Un barbat care a renuntat la cetatenia romana s-a ales cu dosar penal pentru ca a votat fara sa aiba acest drept, a informat, duminica, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes. La.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Acuzatii grave in ziua votului: Un primar PSD s-a ales cu plangere la politie

Primarul PSD din orasul vrancean Marasesti, Valerica Chitic, s-a ales cu plangere la Politie pentru ca nu respecta legislatia electorala.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza colosala in numaratoarea paralela a PSD

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Vesti proaste pentru mai multi candidati conform estimarilor PSD la iesirea de la urne. Potrivit primelor date obtinute de social-democrati, presedintele Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Judetele unde Viorica Dancila a iesit invingatoare

Viorica Dancila a obtinut 2. 616 voturi, adica 23,79%. Candidata PSD la prezidentiale a castigat alegerile in zece judete. Acestea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )