Libnet.ro
UNICEF

22:45

Altercatie intre viceprimarul Aurelian Badulescu si primarul sectorului 6 Gabriel Mutu. A intervenit politia

Adevărul Adevărul,
Altercatie intre viceprimarul Aurelian Badulescu si primarul sectorului 6 Gabriel Mutu. A intervenit politia

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, si primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercatie la primaria Capitalei, potrivit relatarilor martorilor, Badulescu jignindu-l pe Mutu, dupa care edilul sectorului 6 lovindu-l pe viceprimar. Cei doi au fost despartiti de Politia Locala. continuă pe Adevărul

Altercatie intre viceprimarul Aurelian Badulescu si primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. A intervenit politia. Reactia Gabrielei Firea

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, si primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, au avut o altercatie la Primaria Bucuresti, potrivit relatarilor martorilor, Badulescu jignindu-l pe Mutu, dupa care edilul Sectorului 6 lovindu-l pe viceprimar. Cei doi au fost despartiti de Politia Locala.

Viceprimarul Aurelian Badulescu, explicatii dupa conflictul cu edilul Gabriel Mutu: A inteles sa arunce asupra mea cu o sticla cu apa, lovindu-ma in zona fetei. M-am aparat! (VIDEO)

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a facut primele declaratii despre conflictul pe care l-a avut cu primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, in sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului.

Viceprimarul Aurelian Badulescu, despre culisele bataii de la Primaria Capitalei: Ne-am luat la bataie, ne-am imbrancit. Gabriel Mutu a fost agresorul. Au fost 22 de oameni de fata (VIDEO)

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a explicat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician scenele socante care au avut loc in Primaria Capitalei. Edilul sectorului 6, Gabriel Mutu, i-a aruncat o.

UPDATE Scandal n Consiliul General Bucuresti ntre viceprimarul Badulescu si primarul Gabriel Mutu / Badulescu: Ne-am batut / Firea: Fac apel la Dragnea sa l calmeze pe Mutu

Un consilier general PSD a cerut in timpul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti revocarea din functie a viceprimarului Aurelian Badulescu, dupa ce PSD Bucuresti i-a retras sprijinul, prin depunerea unui proiect de hotarare in acest sens. Proiectul nu a fost introdus in cele din urma pe ordinea de zi deoarece nu avea raport de specialitate semnat de aparatul de specialitate a primarului general. Dupa anuntarea acestui proiect, sedinta a fost suspendata si au existat discutii tensionate intre viceprimarul Badulescu si primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. Mai mult, Mutu ar fi aruncat cu o sticla spre Badulescu si l-ar fi impins, iar Gabriela Firea a facut apel la Liviu Dragnea sa il calmeze pe primarul Sectorului 6. Concluzia lui Badulescu - pe romaneste, ne-am batut.

Scandal n Consiliul General Bucuresti ntre viceprimarul Badulescu si primarul S6 Gabriel Mutu / Firea: Mutu a aruncat cu o sticla cu apa spre Badulescu. Fac apel la Dragnea sa l calmeze

Un consilier general PSD a cerut in timpul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti revocarea din functie a viceprimarului Aurelian Badulescu, dupa ce PSD Bucuresti i-a retras sprijinul, prin depunerea unui proiect de hotarare in acest sens. Proiectul nu a fost introdus in cele din urma pe ordinea de zi deoarece nu avea raport de specialitate semnat de aparatul de specialitate a primarului general. Dupa anuntarea acestui proiect, sedinta a fost suspendata si au existat discutii tensionate intre viceprimarul Badulescu si primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. Mai mult, Mutu ar fi aruncat cu o sticla spre Badulescu si l-ar fi impins, spune Gabriela Firea, care a facut apel la Liviu Dragnea sa il calmeze pe primarul Sectorului 6.

DUPA ALTERCATIA BADULESCU - MUTU: Firea: Dragnea sa-si ia batausii din Consiliul General

Primarul Capitalei Gabriela Firea a comentat la Romania TV incidentul dintre viceprimarul Aurelian Badulescu si primarul sectorului 6 Gabriel Mutu, lider interimar al PSD Bucuresi, solicitandu-i presedintelui PSD Liviu Dragnea sa-si ia batausii din Consiliul General al Capitalei.

DUPA ALTERCATIA BADULESCU - MUTU: Firea: Dragnea sa-si ia batausii din Consiliul General

Primarul Capitalei Gabriela Firea a comentat la Romania TV incidentul dintre viceprimarul Aurelian Badulescu si primarul sectorului 6 Gabriel Mutu, lider interimar al PSD Bucuresi, solicitandu-i presedintelui PSD Liviu Dragnea sa-si ia batausii din Consiliul General al Capitalei.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu si seful PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, s-ar fi batut in Primaria Capitalei

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, si primarul Sectorului 6 si presedintele PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, au fost protagonistii unui scandal care se pare ca s-a lasat si cu lovituri in biroul PSD din ca.

Gabriel Mutu, primarul sectorului 6, neaga bataia din sediul Primariei. Am avut o discutie putin mai aprinsa

Primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, a fost acuzat ca l-a lovit pe domnul Aurelian Badulescu cu o sticla. Ideea sta in felul urmator. noi am avut o discutie putin mai aprinsa pe.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu: Am mintit la Parchet privind violentele de la protestul din 10 august 2018

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, miercuri seara, ca a mintit la Parchet atunci cand a fost chemat si audiat in ancheta privind violentele de la protestul de pe 10 august. Cate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )