Libnet.ro
UNICEF

07:15

Planul de relansare al Guvernului Orban ar fi plagiat din programul de guvernare al PSD

România Liberă România Liberă,
Planul de relansare al Guvernului Orban ar fi plagiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca Planul National de Relansare Economica pe care-l prezin. continuă pe România Liberă

Ciolacu sustine ca Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica elaborat de Guvern copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

MARCEL CIOLACU: Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica, elaborat de Guvern, copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

Marcel Ciolacu sustine ca planul PNL de relansare economica e copiat din programul de guvernare al PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca planul de relansare economica pregatit de Guvernul PNL copiaza in mare parte programul de guvernare al social-democratilor. Iohannis reevalueaza.

Barna, despre planul economic al Guvernului: Un veritabil PNDL pe steroizi. Pe banii cui?

Planul de relansare economica al Guvernului Orban include idei vechi si un pic de populism, afirma liderul USR, Dan Barna. El mai spune ca acest program este un veritabil PNDL pe steroizi si se intreaba pe banii cui vor fi suportate subventiile prevazute.

Planul de relansare economica. Masuri pentru angajati: Va fi introdus programul de munca flexibila Kurzarbeit

Planul de relansare economica prevede masuri pentru angajatii afectati de criza si sprijin pentru angajatorii lor, precum introducerea programului de munca flexibila Kurzarbeit, pe model german.

PSD, un nou atac dur la adresa Guvernului Orban: Este mai rau decat pandemia

PSD a lansat un nou atac la adresa Guvernului Orban, despre care spune ca este mai rau chiar si decat pandemia de coronavirus. Social-democratii ii reproseaza Executivului liberal ca romanii platesc o scumpire mascata de 300%.

Nasui, despre programul economic al Guvernului Orban: O salata plina cu scheme de subventii din banii contribuabililor, combinata cu vesnica ciorba reincalzita a investitiilor

Deputatul USR Claudiu Nasui spune ca este chiar trist sa te uiti peste planul de relansare propus de PNL, apreciind ca este o salata plina cu scheme de subventii din banii contribuabililor, combinata cu vesnica ciorba reincalzita a investitiilor in prag de alegeri.

Cum arata planul Guvernului Orban de relansare economica: Investitii, credite garantate de stat si salarii subventionate (VIDEO)

Investitii masive in economie, credite garantate de stat pentru companiile mari si subventionarea salariilor angajatilor care revin la munca. Sunt masurile vizate de Guvern, potrivit planului de relansare.

Ludovic Orban: Miercuri prezentam programul de relansare economica, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, miercuri, guvernantii vor prezenta programul de relansare economica, alaturi de presedintele Klaus Iohannis. Acesta ar urma sa includa mai multe tipuri de granturi.

PSD bate obrazul celor din PNL: Vin cu un plan copiat mai mult de 60% din programul de guvernare al PSD

Europarlamentarul PSD, Claudiu manda, ii critica pe cei din PNL pentru planul de relansarea economica despre care sustine ca ar fi copiat mai mult de jumatate din programele de guvernare ale social-democratilor.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )