Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce planuri are ALDE pentru Parlamentul European. Renate Weber, invitata luni, de la ora 14.00, la HotNews.ro LIVE

Hotnews Hotnews,
 Ce planuri are ALDE pentru Parlamentul European. Renate Weber, invitata luni, de la ora 14.00, la HotNews.ro LIVE

Eurodeputata ALDE Renate Weber este invitata luni, de la ora 14. 00, la interviurile HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatei, pe temele anuntate in articol, pana luni, la ora 13. 30, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. continuă pe Hotnews

LIVE Renate Weber, despre scrisoarea lui Timmermans: Un gest nedemn / Ce planuri are ALDE pentru Parlamentul European. Renate Weber discuta acum in studioul HotNews.ro

Eurodeputata ALDE Renate Weber spune ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans a facut un gest nedemn prin scrisoarea trimisa autoritatilor romane, in care ameninta autoritatile romane cu declansarea unui mecanism mai dur decat MCV daca intra in vigoare modificarea Codurilor penale, ea apreciind ca, pentru a ascunde problemele din alte tari, oficialii europeni au transformat Romania in oaia neagra a Europei. Eurodeputata ALDE Renate Weber este invitata luni, de la ora 14. 00, la interviurile HotNews. ro LIVE.

VIDEO Renate Weber, despre scrisoarea lui Timmermans: Un gest nedemn. Romania, transformata in oaia neagra a Europei/ Ce planuri are ALDE pentru Parlamentul European. Renate Weber a discutat in studioul HotNews.ro

Eurodeputata ALDE Renate Weber spune ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans a facut un gest nedemn prin scrisoarea trimisa autoritatilor romane, in care ameninta autoritatile romane cu declansarea unui mecanism mai dur decat MCV daca intra in vigoare modificarea Codurilor penale, ea apreciind ca, pentru a ascunde problemele din alte tari, oficialii europeni au transformat Romania in oaia neagra a Europei. Eurodeputata ALDE Renate Weber a fost invitata luni la interviurile HotNews. ro LIVE.

Batalia pentru Parlamentul European. Confruntare PSD si ALDE cu PNL si USR/ Veti merge la vot pe 26 mai?

Razvan Dumitrescu a propus, vineri, la Subiectiv fata in fata, ca telespectatorii Antena 3 sa raspunda la urmatoarea intrebare: Veti merge la vot pe 26 mai? Raspundeti.

Digi24: Ce vor face politicienii care nu mai prind un mandat in Parlamentul European? Vreau sa iau lectii de surfing

Multi dintre politicienii romani care nu vor mai avea un mandat in urmatoarea legislatura a Parlamentul European nu s-au hotarat in ce directie se va indrepta cariera lor dupa alegerile din 26 mai. Cativa si-au facut, insa, planuri concrete: Theodor Stolojan, de exemplu, vrea sa scrie o carte si. sa ia lectii de surfing si windsurfing.

Parlamentul European, mesaj de sustinere pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror sef european

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a declarat, cu ocazia summit-ului de la Sibiu, ca Laura Codruta Kovesi va fi sustinuta pentru functia de procuror sef al parchetului European si de europarlamentarii care vor fi alesi dupa 26 mai 2019. Antonio Tajani a fost intrebat, in cadrul unei conferinte de presa care a fost organizata la [] .

Stratfor: Europa are in fata un scrutin continental cu implicatii nationale

Alegerile din 23-26 mai pentru Parlamentul European PE) vor determina directia politica viitoare a UE si numirile in fruntea unor institutii-cheie precum Comisia Europeana. in tari precum Germania si Italia, alegerile vor testa popularitatea si stabilitatea unor aliante incomode de guvernare. Scrutinul va avea de asemenea repercusiuni in tari de la Belgia pana la Romania, intrucat va coincide cu alegeri generale, regionale si locale, dar si cu referendumuri, potrivit unei analize Stratfor, citata de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )