Libnet.ro
UNICEF

19:45

Planuri de evacuare a doua blocuri din centrul orasului Galati. Imobilele sunt afectate de o surpare subterana

Adevărul Adevărul,
Planuri de evacuare a doua blocuri din centrul orasului Galati. Imobilele sunt afectate de o surpare subterana

In cursul zilei de miercuri, angajatii de la Directia de Asistenta Sociala din cadrul Primariei au batut din usa in usa pentru a verifica disponibilitatea locuitorilor din blocurile afectate de a se muta in locuinte sociale. Totul va fi decis dupa finalizarea expertizei tehnice. Certa este doar cauza: pierderile de apa dintr-o conducta subreda a Apa Canal SA, societate publica ce face an de an profituri colosale pe seama consumatorilor captivi. continuă pe Adevărul

Autoritatile din Galati, planuri de EVACUARE a doua blocuri din centrul orasului. Care este MOTIVUL...

Angajatii de la Directia de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Galati au batut din usa in usa, miercuri, pentru a verifica disponibilitatea locuitorilor de a se muta in locuinte sociale din doua.

Locuitorii din centrul orasului Galati, fara apa potabila pe 10 octombrie. Lista cu blocurile afectate de restrictie

Potrivit societatii publice de utilitati Apa Canal SA Galati, intreruperea furnizarii este determinata de racordarea unei conducte provizorii, dupa ce vechea conducta, aflata intr-o stare foarte proasta, a provocat surpari de teren care au afectat cateva blocuri din zona.

O familie a facut o descoperire incredibila pe o banca din centrul orasului Buzau. Oamenii s-au dus de urgenta la Politie

O familie din comuna Merei a facut o descoperire incredibila pe o banca din centrul orasului Buzau. Oamenii nu au stat pe ganduri si s-au dus imediat la Politie. Mai precis, acestia au gasit o sacosa cu.

Mai multi ursi, filmati in centrul orasului Fagaras - VIDEO

O ursoaica si puii ei au fost filmati in centrul orasului Fagaras. Jandarmii au fost sesizati prin 112 si au indepartat animalele folosind semnalele luminoase. Potrivit jandarmilor brasoveni, o ursoaica.

Faze tari:Evadare ca-n filme. Cum au scapat din nchisoare 2 detinuti cu ajutorul pubelelor de gunoi;Si-a recuperat singura bicicleta furata, chiar de la hot;Slujba de sfintire a animalelor, ntr-o biserica din centrul orasului New York

Urme de opiacee au fost descoperite intr-un vas din perioada Epocii Bronzului. Cercetatorii Universitatii din York si cei ai British Museum au descoperit urme de opiacee conservate intr-un vas ce dateaza din perioada tarzie a Epocii Bronzului. Vasele cu aceasta forma au fost. Primul dependent de Netflix a fost bagat la reabilitare. Am ajuns si aici si avem primul dependent de Netflix care s-a dus la o clinica de reabilitare. Probabil ca ti s-a intamplat si tie sa stai ore in sir in fata televizorului cu un serial mai bun sau mai prost pe care l-ai gasit pe Netflix.

VIDEOUrsoaica cu pui, ndepartata azi-noapte de jandarmi din centrul municipiului Fagaras

Jandarmii brasoveni au intervenit joi dimineata pentru a indeparta o ursoaica cu pui din centrul municipiului Fagaras, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean IJJ) Brasov, Cristi Rosu, citat de Agerpres.

Masuri de urgenta dupa aparitia unor fisuri de mari dimensiuni in terenul din partea centrala a orasului Galati. Mai multe blocuri sunt afectate

Potrivit reprezentantilor Primariei Galati, alimentarea cu apa potabila a locuitorilor zonei se va face printr-o conducta provizorie instalata in regim de urgenta. Se pare ca fisurile sunt provocate de pierderile uriase de apa din vechea conducta, care au provocat surpari subterane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )