Libnet.ro
UNICEF

22:00

PLASAMENTE ALTERNATIVE Victor Brauner, din nou la Paris

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PLASAMENTE ALTERNATIVE Victor Brauner, din nou la Paris

Este inchis Palais de Tokyo, la Paris. Este inchis, de fapt, Musee d and Art Moderne de Paris, care isi are existenta fizica in splendida cladire modernista din Orasul-Lumina. Este o adevarata aventura vizita acestui palat-muzeu, o permanenta descoperire, o permanenta experienta. continuă pe Ziarul Bursa

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul pacientei cu COVID-19 detubata la Spitalul Victor Babes din Capitala. Brancardierul este suspect

Cazul pacientei cu COVID-19 care a murit la Spitalul Victor Babes din Capitala dupa ce ar fi fost detubata din greseala de un brancardier a fost preluat de Parchet, care face cercetari pentru ucidere din culpa, brancardierul avand calitatea de suspect.

Brancardierul de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti acuzat de decesul unei paciente pe care ar fi detubat-o, plasat in arest la domiciliu

Brancardierul de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, acuzat de decesul unei paciente pe care ar fi detubat-o din greseala, a primit mandat de arestare la domiciliu, magistratii Judecatoriei Sectorului 3 respingand, sambata, propunerea de arestare preventiva formulata de procurori, informeaza News. ro. Decizia magistratilor poate fi contestata.

Caz socant la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. Pacienta moarta, dupa ce un brancardier ar fi dezintubat-o din greseala. Ce voia sa faca, de fapt

Un eveniment tragic a avut loc joi seara la Spitalul Victor Babes din Capitala, acolo unde una dintre paciente a murit intr-un mod tulburator. Potrivit primelor informatii, femeia, in varsta de 64 de ani, a fost dezintubata din greseala de un brancardier. O greseala medicala a rapit o sansa la viata Cel care ar fi .

Fiul Clejanilor, din nou in ochii bucurestenilor. Aparitie dupa o lunga perioada, ce probleme ar fi avut

Fulgy si-a facut, in sfarsit, aparitia dupa o lunga perioada in care a absentat. Abia acum s-a aflat ce probleme ar fi avut, de fapt, fiul Clejanilor. Fiul Clejanilor a aparut din nou in public Dupa luni intregi de disparitie si speculatii, Fulgy si-a facut din nou aparita. Despre fiul Clejanilor s-a spus ca ar .

Oana Zavoranu ii desfiinteaza din nou pe Raluca Pastrama si Pepe. Ce a enervat-o rau pe actrita

Povestea divortului dintre Raluca Pastrama si Pepe continua, si nu in bine. Dupa ultimele noutati legate de divortul celor doi, Oana Zavoranu comenteaza, in aceeasi termeni duri, situatia dintre cei doi. Povestea divortului dintre Raluca Pastrama si Pepe continua Recent va povesteam, intr-un articol exlcusiv, de reactia familiei referitor la divortul dintre Raluca Pastrama si .

Negocierile au fost blocate, din nou, din cauza neintelegilor. Fiecare partid va merge la Cotroceni cu propria propunere de premier

Negocierile dintre PNL, USR-PLUS siUDMR s-au blocat din nou, la a doua runda de negocieri, de duminica dimineata. Discutiile au fost suspendate la propunerea lui Ludovic Orban, dupa aproximativ doua ore, sp.

Roger Federer spune ca este posibil sa nu participe la Australian Open si vorbeste din nou despre retragere

Tenismenul elvetian Roger Federer, locul 5 ATP, a declarat ca este posibil sa nu participe la Australian Open, deoarece nu este complet refacut dupa accidentarea suferita la genunchiul drept. Fostul lider mondial, in varsta de 39 de ani, nu exlude retragerea daca nu se va recupera fizic.

GRAFIC Rata de infectare creste din nou in Bucuresti Sapte judete in zona verde

Rata de infectare cu noul coronavirus este in usoara crestere in Bucuresti, ajungand duminica la 6,94, fata de 6,89 in ziua precedenta. Potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategica, in Constanta a scazut de la 6,78 la 6,49, iar in Ilfov indicele cazurilor la mia de locuitori la 14 zile a ramas la 6,75.

Cernobil, din nou in lumina reflectoarelor: planul Ucrainei pentru Prypiat

Cazul Cernobil continua sa fie un subiect fascinant pentru oameni din fiecare colt al mapamondului. Din acest motiv, Ucraina spera la includerea sa in patrimoniul mondial Unesco. La fel ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )