Libnet.ro
UNICEF

09:15

Plasturele care poate salva vieti: il pui pe piele si stie ce se intampla in corpul tau

Playtech Playtech,
Plasturele care poate salva vieti: il pui pe piele si stie ce se intampla in corpul tau

Acest plasture moale si elastic poate monitoriza tensiunea sanguina a utilizatorului si nivelurile biochimice in acelasi timp. Inginerii de la Universitatea din California au dezvoltat un. continuă pe Playtech

Inventia geniala a acestei femei. Ce tine in mana poate salva planeta VIDEO

Inventia care poate salva planeta. Produsul nostru este de aproape cinci pana la sapte ori mai puternic decat betonul, spune Matee, fondatorul Gjenge Makers din Nairobi, care transforma deseurile din plastic in materiale de constructie durabile. Inventia care poate salva planeta: caramizi realizate dintr-un amestec de diverse tipuri de plastic Exista acele deseuri pe care .

Business report Cumparaturi de Millennials. Ce inseamna rapel? Curg acuzatiile la Apele Romane. Cum se mai poate salva CFR Marfa. Lumea - intre vechea si noua normalitate. Analistii redevin optimisti pentru 2021

Cumparaturi de Millennials * Curg acuzatiile la Apele Romane: Angajati ai companiei, muncitori la ferma lui Costel Alexe * Ce inseamna rapel? Sensul medical al cuvantului si definitiile sub care se gaseste in dictionar * Papa Francisc a introdus reduceri si pedepse alternative in Codul Penal al Vaticanului * Cum se mai poate salva CFR Marfa? Soarta companiei, intre privatizare, concedieri si fiare vechi * Adrian Vasilescu, BNR: Lumea - intre vechea si noua normalitate * Ordin MADR: Terenurile cultivate cu nutreturi pentru animale scutite de impozit * Dragos Anastasiu vrea ca voucherele de vacanta sa fie date celor cu venituri mici, pentru extrasezon * Speranta revenirii in V se intoarce * Angajatii Consiliului Concurentei nu vor primi indemnizatiile de performanta pentru 2020 * Analistii devin optimisti pentru 2021.

Liberalizarea pietei energiei electrice. 5 lucruri importante pe care toti romanii trebuie sa le stie

Noul an a adus si liberalizarea completa a pietei de energie electrica, ceea ce inseamna ca oamenii nu mai platesc preturi stabilite de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), ci pot sa isi aleaga singuri furnizorii. Problema este ca nu multi romani cunosc ce inseamna liberalizarea, ce au de facut in aceasta perioada .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )