Libnet.ro
UNICEF

16:16

Plata pensiilor, suspendata din octombrie. Anuntul facut de Casa de Pensii

Playtech Playtech,
Plata pensiilor, suspendata din octombrie. Anuntul facut de Casa de Pensii

Conform unui anunt al Casei de Pensii, romanii care primesc pensie de urmas trebuie sa prezinte actele prin care mai pot primi acest tip de pensie, altminteri plata acesteia va fi suspendata de la 1 octombrie. Situatie in Romania: plata pensiilor ar putea fi suspendata din octombrie Casa de Pensii a anuntat ca elevii si . continuă pe Playtech

Anul scolar 2020-2021. Noua regula pentru elevii din Romania. Anuntul lui Orban

Noul an scolar 2020-2021 sta sa inceapa, iar emotiile sunt mari, atat pentru parinti si elevi, cat si pentru oficialii care au luat decizia de a redeschide institutiile de invatamant. in acest context, premierul Ludovic Orban a vorbit despre noile masuri care vor fi introduse in scoli. Vor fi camere web in toate clasele si .

Cati ani de inchisoare a primit postasul care a inscenat jaful a peste 200.000 lei, banii pentru plata pensiilor

La un an de cand a fost jefuit, postasul din Bals care a inscenat totul a fost condamnat in prima instanta la inchisoare cu executare.

Ultimatum pentru Ianis Hagi. Presa din Scotia a facut anuntul trist

Ianis Hagi a fost lasat pe banca de rezerve de selectionerul Mirel Radoi la ultimul meci al Nationalei, Acest lucru a fost semnalat si de presa scotiana, lucru care cam da peste cap calculele de la echipa de club. Ultimatum pentru Ianis Hagi Ianis Hagi, vedeta lui Rangers, a fost lasata pe margine, la ultimul .

Cand se termina epidemia de COVID-19. Anuntul facut de medicul Adrian Streinu-Cercel

Epidemia de coronavirus va mai dura, nu este nici pe departe aproape de final, spun medicii epidemiologi din Romania aflati in linia intai in lupta cu virusul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )