Libnet.ro
UNICEF

01:06

Platforma DA isi anunta sprijinul pentru Maia Sandu

Adevărul Adevărul,
Platforma DA isi anunta sprijinul pentru Maia Sandu

Liderul Platformei DA, Andrei Nastase, cel care a obtinut 3,29% in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, a declarat ca formatiunea sa o va sprijini pe Maia Sandu in turul doi al alegerilor prezidentiale. continuă pe Adevărul

Chifu, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Victorie nescontata, surpriza pentru Maia Sandu, dar atentie la Dodon!

Maia Sandu a repurtat o victorie nescontata in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Toate sondajele de opinie aratau avansuri de 6-10% pentru Igor Dodon, chiar si sondajul de dupa vot prezentat ieri arata 5% pentru Dodon. Finalul, 3,5% peste Dodon pentru Maia Sandu e un salt incurajator. Totusi. Atentie la Dodon, scrie analistul Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Chisinaul a votat pentru Maia Sandu. Lidera PAS l-a invins pe Igor Dodon cu o diferenta de 11%

Candidata PAS in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Maia Sandu, l-a invins detasat pe Igor Dodon in municipiul Chisinau, la o difetenta de 11%. in Capitala, lidera PAS a obtinut 45,2% din voturi, iar actualul presedinte doar 34,2%.

VIDEO Alegeri prezidentiale in Republica Moldova: Maia Sandu castiga primul tur, cu 36,16%. Igor Dodon - 32,61%. S-a incheiat numararea voturilor - UPDATE

Maia Sandu, liderul opozitiei din Republica Moldova, a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale, cu 31,16% in fata socialistului Igor Dodon, care are 32,61% din voturi. Astfel, actualul presedinte Igor Dodon si candidatul Partidului Actiune si Solidaritate, pro-europeana Maia Sandu, se vor confrunta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, potrivit datelor preliminare prezentate de Comisia Electorala Centrala CEC), luni, dupa numararea voturilor din toate sectiile de votare.

Diaspora a votat masiv cu Maia Sandu, iar Igor Dodon a obtinut un rezultat rusinos in afara tarii

Candidata PAS in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Maia Sandu, a invins categoric si la sectiile de votare din afara tarii, acolo unde a obtinut 70,12% din voturi. Astfel, pentru Maia Sandu si-au dat votul nu mai putin de 104. 605 de cetateni stabiliti in strainatate.

VIDEO Maia Sandu: Pe 15 noiembrie avem sansa sa punem Moldova pe calea cea dreapta

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat ca cei care au castigat la prezidentialele din 1 noiembrie sunt oamenii. Maia Sandu a afirmat ca cetatenii au demonstrat ca se pot uni impotriva hotiei si a faradelegii. Ea le-a multumit alegatorilor pentru sprijinul oferit, dar si celor trei contracandidati, Dorin Chirtoaca, Octavian Ticu si Andrei Nastase, care si-au anuntat deja sustinerea pentru turul doi.

Renato Usatii se intalneste marti cu Maia Sandu. in ce conditii ar putea acesta sa-i ofere sprijinul in turul doi

Candidatul Partidului Nostru la prezidentialele din 1 noiembrie, Renato Usatii, a anuntat ca marti, 3 noiembrie, va avea o intrevedere cu Maia Sandu, pentru a discuta actiunile de mai departe in contextul turului doi al alegerilor prezidentiale din 15 noiembrie.

Alegeri in R. Moldova. Exit poll-urile ii trimit pe Igor Dodon si Maia Sandu in turul doi

Igor Dodon si Maia Sandu isi vor disputa presedintia Republicii Moldova in turul al doilea, potrivit rezultatelor exit-poll prezentate in ziua turului intai al alegerilor prezidentiale.

VIDEO Igor Dodon o numeste pe Maia Sandu marioneta externa, dar o felicita pentru rezultatul inregistrat:Sunt convins ca voi obtine victoria in turul doi

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta in primul tur al alegerilor prezidentiale. Pe de alta parte, Igor Dodon a declarat luni, 2 noiembrie, ca Maia Sandu este o marioneta externa si a avertizat cetatenii ca, daca ea va castiga alegerile, pe acestia i-ar astepta o destabilizare a situatiei politice din tara.

Alegeri prezidentiale in Moldova. Maia Sandu are 35,88%, iar Igor Dodon - 32,79%. Si in Diaspora, tot Maia Sandu e pe primul loc

Maia Sandu a obtinut 35,88 % din voturile exprimate la sectiile de vot din Moldova la alegerile prezidentiale de duminica, actualul presedinte al Republicii Moldova Igor Dodon fiind pe locul al doilea, cu 32,79% din voturi, conform datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala dupa centralizarea a peste a peste 99% din procesele verbale de la sectiile de vot din tara, ceea ce inseamna ca ei vor intra in turul al doilea.

Ludovic Orban: Maia Sandu este candidatul la functia de presedinte care va duce Moldova spre traiectoria europeana

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru rezultatul inregistrat in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Prim-ministrul roman si-a exprimat convingerea ca turul doi se va desfasura in conditii de legalitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )