Libnet.ro
UNICEF

19:00

Chifu, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Victorie nescontata, surpriza pentru Maia Sandu, dar atentie la Dodon!

Adevărul Adevărul,
Chifu, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Victorie nescontata, surpriza pentru Maia Sandu, dar atentie la Dodon!

Maia Sandu a repurtat o victorie nescontata in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Toate sondajele de opinie aratau avansuri de 6-10% pentru Igor Dodon, chiar si sondajul de dupa vot prezentat ieri arata 5% pentru Dodon. Finalul, 3,5% peste Dodon pentru Maia Sandu e un salt incurajator. Totusi. Atentie la Dodon, scrie analistul Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

OSCE: Nu au existat fraude majore in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Misiunea OSCE la Chisinau anunta ca nu au existat fraude majore in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. OSCE nu a constatat fraudarea alegerilor din Republica.

DAN DUNGACIU: Rusia nu s-a implicat in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova pentru ca nu a dorit

Federatia Rusa nu s-a implicat major in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, pentru ca nu a dorit, o dovada in acest sens fiind si prezenta scazuta la vot in diaspora din Rusia, apreciaza analistul de politica externa Dan Dungaciu, potrivit Agerpres.

Cine este Maia Sandu, castigatoare a primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Maia Sandu, candidata Partidului Actiune si Solidaritate, a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, cele finale avand loc pe data de 15 noiembrie. Maia Sandu,.

Maia Sandu si Igor Dodon se vor intalni in turul doi, pe 15 noiembrie, in alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, si presedintele in exercitiu, Igor Dodon, se vor intalni in turul doi in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Asta dupa ce cei doi concurenti electorali au obtinut cele mai multe voturi in scrutinul din 1 noiembrie.

DEPUTATUL USR STELIAN ION, DESPRE ALEGERILE DIN REPUBLICA MOLDOVA: Basarabenii vor avea de ales fara nuante intre trecutul sovietic si viitorul european

Deputatul USR Stelian Ion sustine ca rezultatul primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, unde Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi, ne da mari sperante pentru o schimbare radicala a directiei Moldovei.

Eugen Tomac, despre alegerile din Republica Moldova: UE are sansa de a fi mai convingatoare decat matriostile lui Putin

Eurodeputatul Eugen Tomac PMP, PPE) considera ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova votul va fi unul geopolitic iar batalia se va da intre cetateanul roman Maia.

Ludovic Orban: Vreau sa o felicit pe Maia Sandu pentru castigarea primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o, luni, pe Maia Sandu pentru castigarea turului intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, apreciind ca este candidatul care poate sa garanteze o Republica Moldova in care se respecta drepturile omului. Orban si-a exprimat convingerea ca turul al doilea ale alegerilor va avea loc in conditii de legalitate.

Maia Sandu, dupa ce a castigat primul tur al prezidentialelor din Republica Moldova: Dragi moldoveni, ati aratat ca puterea poporului este imensa. Pe 15 noiembrie vom fi si mai multi, si mai uniti

Maia Sandu a produs o surpriza de proportii in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, pe care l-a castigat cu 36,16% din voturile valabil exprimate. Candidata PAS, care a inregistrat o.

Ludovic Orban: Transmit un mesaj de incredere ca Maia Sandu este candidatul la presedintie care poate sa garanteze o RepublicaMoldova care se va duce mai ferm pe traiectoria europeana

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a felicitat-o luni pe Maia Sandu, care a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, impunandu-se in fata presedintelui in.

Cati americani au votat deja la alegerile prezidentiale din SUA

Un record a fost deja inregistratalegerileprezidentiale din SUA, programate pentru data de 3 noiembrie. Deja peste 80 de milioane de americani au votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA, co.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )