Libnet.ro
UNICEF

11:45

Pleaca Marea Britanie, vin alte DOUA TARI. Anunt de ULTIMA ORA privind VIITORUL UE

B1 B1,
Pleaca Marea Britanie, vin alte DOUA TARI. Anunt de ULTIMA ORA privind VIITORUL UE

Marea Britanie se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, iar alte doua tari stau la rand pentru a intra in comunitatea europeana. Comisia Europeana urmeaza sa identifice Serbia si Muntenegru drept. continuă pe B1

Oligarhii rusi risca sa ramana fara proprietati in Marea Britanie

Oligarhii rusi suspectati de coruptie si stabiliti in Marea Britanie vor fi obligati sa le explice autoritatilor acestei tari provenienta averii lor. Un anunt in acest sens a fost facut sambata de catre ministrul britanic al Securitatii, Ben Wallace, transmite AFP.

BBC: Marea Britanie va parasi uniunea vamala a Uniunii Europene

Marea Britanie va parasi uniunea vamala a Uniunii Europene dupa Brexit, a declarat o sursa din cadru.

Melescanu a vorbit cu omologul ungar despre securitatea energetica regionala si despre relatia celor doua tari vecine

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a avut astazi, la Bucuresti, o intrevedere cu ministrul afacerilor externe si comertului exterior al Ungariei, Peter Szijjarto, in cadrul unui dejun de lucru si a vorbit cu acesta despre securitatea regionala si despre relatia celor doua tari vecine.

Daily Mail: Alexander Adamescu l-a angajat pe fostul sef al serviciului secret MI6, John Scarlett, in procesul de extradare din Marea Britanie

Alexander Adamescu i-a angajat pe fostul sef MI6, serviciu de informatii britanic, si un fost consilier in cabinetul Blair drept experti in procesul de extradare care se judeca la Londra. Informatia se regaseste intr-un articol publicat la sfarsitul saptamanii trecute de Daily Mail, care prezinta familia Adamescu drept victima razbunarii fostului premier Victor Ponta.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )