Libnet.ro
UNICEF

23:45

Plecarea englezilor va lasa o gaura de 12 miliarde de euro pe an incepand din 2021. Care va fi solutia?

Hotnews Hotnews,
 Plecarea englezilor va lasa o gaura de 12 miliarde de euro pe an incepand din 2021. Care va fi solutia?

12 miliarde de euro pe an incepand cu 2021 este gaura lasata de plecarea Regatului Unit si complica si mai mult negocierile intre cei 27 pe viitorul buget pe termen lung al Uniunii Europene. Pentru a rezolva aceasta problema a viitorului cadru financiar multianual CFP, 2021-2027), Comisia Juncker facuse o propunere din mai 2018, potrivit Le Soir, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Finantele au incasat cele 3 miliarde euro imprumutate de pe pietele externe. Mai vor sa ia inca atat

Fondurile aferente emisiunii de euroobligatiuni lansate de MFP pe pietele externe in data 21 ianuarie, in valoare totala de 3 miliarde euro, au fost incasate marti, 28 ianuarie, anunta Ministerul Finantelor Publice, intr-un comunicat de presa.

Se incheie o poveste de 47 de ani. Astazi este ultima zi a Marii Britanii in Uniunea Europeana

Vineri este ultima zi in care Marea Britanie are calitatea de membru al Uniunii Europene, la trei ani si jumatate de cand cetatenii britanici au decis, prin referendum, ca tara lor sa iasa din Blocul comunitar. Marea Britanie, membra a comunitatii europene din ianuarie 1973, se va retrage oficial din Uniunea Europeana pe 31 ianuarie 2020, la ora locala 23:00 1 februarie, 01:00, ora Romaniei). Mesajul lui Boris Johnson pentru britaniciBREXIT: populatie, industrie, finante. ce pierde cu adevarat Uniunea EuropeanaPlecarea englezilor va lasa o gaura de 12 miliarde de euro pe an incepand din 2021. Care va fi solutia?BREXIT: Ce urmeaza pentru romanii din Marea Britanie.

Kone ofera 17 miliarde euro pentru divizia de lifturi a Thyssenkrupp

Compania finlandeza de inginerie Kone Corp. a lansat o oferta de circa 17 miliarde de euro 18,9 miliarde de dolari) pentru preluarea diviziei de lifturi a conglomeratului german Thyssenkrupp AG, conform Reuters, care mentioneaza ca aceasta este cea mai mare oferta depusa pana acum pentru Thyssenkrupp Elevator Technology ET).

CONFERINTA INTERNATIONALA FINANTAREA INFRASTRUCTURII PRIN MECANISMELE PIETEI DE CAPITAL DAN PAUL, ASOCIATIA BROKERILOR: Este nevoie de 15 miliarde euro pe an, pentru construirea autostrazilor

Bursa ofera o alternativa pentru finantarea infrastructurii, a spus presedintele Asociatiei Brokerilor Necesarul de finantare pentru construirea autostrazilor in tara noastra este de circa 15 miliarde de euro pe an, a spus ieri Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor referindu-se la o estimare pe care a facut-o impreuna cu Andre Cappon, Partner of the CBM Group, Inc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )