Libnet.ro
UNICEF

19:45

Plecarea Regatului Unit face mai mult loc in Uniune pentru cresterea inclinatiilor centraliste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plecarea Regatului Unit face mai mult loc in Uniune pentru cresterea inclinatiilor centraliste

Plecarea Regatului Unit face mai mult loc in Uniune pentru cresterea inclinatiilor centraliste si a reglementarilor stufoase si ineficiente, care vor sufoca pietele si competitivitatea, a precizat economistul Lucian Croitorul intr-o analiza publicata pe platforma opiniibnr. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Angela Merkel: UE este suficient de puternica pentru a depasi plecarea Regatului Unit. Un acces liber la piata unica este acordat celui care respecta cele patru libertati fundamentale (VIDEO)

Cancelarul german Angela Merkel a declarat marti ca Uniunea Europeana este suficient de puternica pentru a suprevietui plecarii Marii Britanii din blocul comunitar. Liderul german a mai precizat ca.

Acest bug din Chrome face mai usoara piratarea filmelor

Cercetatorii din domeniul securitatii au descoperit un bug important in Chrome. Razboiul dintre hackeri sistudiourile de la Hollywood dureaza de ani de zile, insa, pentru moment, niciuna dintre parti nu pare a castiga. Mai mult decat atat, daca este sa ne uitam peste descoperirea recenta a unor oameni de stiinta, nu putem decat sa tragem [].

O radiografie a pietei auto mondiale - In ce tari vand cel mai mult marile marci auto

China este cea mai mare piata pentru jumatate dintre cele mai mari 25 de grupuri auto mondiale, fiind si piata care a reprezentat motorul principal de crestere in primele luni din 2016, arata un raport JATO. Intre diversele regiuni ale lumii sunt mari diferente la cota de piata a celor mai populare marci, iar in articol puteti vedea care sunt tarile in care cele mai vandute brand-uri domina parcul auto.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )