Libnet.ro
UNICEF

16:45

O radiografie a pietei auto mondiale - In ce tari vand cel mai mult marile marci auto

Hotnews Hotnews,
 O radiografie a pietei auto mondiale - In ce tari vand cel mai mult marile marci auto

China este cea mai mare piata pentru jumatate dintre cele mai mari 25 de grupuri auto mondiale, fiind si piata care a reprezentat motorul principal de crestere in primele luni din 2016, arata un raport JATO. Intre diversele regiuni ale lumii sunt mari diferente la cota de piata a celor mai populare marci, iar in articol puteti vedea care sunt tarile in care cele mai vandute brand-uri domina parcul auto. continuă pe Hotnews

Captura soc: Al doilea cel mai cautat mafiot italian a fost arestat dupa 20 de ani (FOTO)

Ernesto Fazzalari, al doilea cel mai cautat mafiot italiana fost arestat dupa 20 de ani. Fazzalari a fost seful Ndragheta, cea mai bogata si puternica organizatie criminala din.

Captura soc: Al doilea cel mai cautat mafiot italian a fost arestat dupa 20 de ani (FOTO)

Ernesto Fazzalari, al doilea cel mai cautat mafiot italiana fost arestat dupa 20 de ani. Fazzalari a fost seful Ndragheta, cea mai bogata si puternica organizatie criminala din.

Cel mai ieftin smartphone vine din India si costa mai putin decat o cartela prepay

Pe 30 iunie va ajunge pe piata un smartphone foarte ieftin. Cel mai ieftin de pana acum, dupa cum tot spune compania.

VIDEO Al doilea cel mai cautat mafiot italian, lider Ndragheta, arestat dupa 20 de ani

Al doilea cel mai cautat mafiot din Italia, Ernesto Fazzalari a fost arestat duminica de carabinieri dupa doua decenii in care acesta a fost fugar, transmite Reuters.

Cel mai mare regret al Cristinei Stamate! Doua saptamani au facut diferenta

Invitata de duminica de la Star Chef a fost Cristina Stamate care a pregatit Salata fara nume. Printre discutiile culinare, actrita a marturisit care este cel mai mare regret al sau si a .

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani, finalizat. S-a incheiat modernizarea retelei de apa si canalizare

Cel mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani, care a inghitit aproximativ 10 milioane de euro, a fost finalizat, chiar daca orasul arata ca dupa bombardament. Lucrarile la reteau de canalizare si apa potabila au fost incheiate pe hartie, receptia lucrarii urmand sa aiba loc luni, 27 iunie.

Famous, cel mai controversat videoclip al rapperului american Kanye West. Kardashian, Donald Trump sau George Bush, in ipostaze nud (VIDEO)

Cel mai nou videoclip, Famous, al rapperului american Kanye West a starnit deja o multime de controverse. Motivul? Se vede cu ochiul liber. Femei celebre precum Kim Kardashian, Rihanna, Taylor.

Ce vrea sa construiasca Firea in Bucuresti. Vom incepe demersurile in cel mai scurt timp

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca realizarea unei sali polivalente la cele mai inalte standarde, in Bucuresti, este o prioritate pentru ea si va incepe in cel mai scurt.

Wall Street a inchis cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat pentru Brexit

Actiunile de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de vineri cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat la referendumul de joi pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch, potrivit News. ro.

BREXIT, cel mai complex divort politic din istorie. Specialistii nu stiu cand si cum se va finaliza

Decizia Regatului Unit de a iesi din UE reprezinta cel mai complex divort politic din istorie, releva un studiu, realizat la Bruxelles si intitulat Brexit: the worlds most complex divorce begins.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )