Libnet.ro
UNICEF

13:15

Am plecat cu moartea-n suflet. Declaratie emotionanta a Regelui Mihai I al Romaniei

Antena3 Antena3,
Am plecat cu moartea-n suflet. Declaratie emotionanta a Regelui Mihai I al Romaniei

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. La 30 decembrie 1947, Regele Mihai I al Romaniei semna actul. continuă pe Antena3

Patriarhul Daniel: Biserica se roaga pentru odihna sufletului Regelui Mihai I al Romaniei

Patriarhul Daniel a anuntat marti ca in toate bisericile ortodoxe din Romania se vor inalta rugaciuni pentru odihna sufletului Regelui Mihai, dupa vestea decesului fostului monarh.

Gabriela Firea propune ca Piata Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, propune ca Piata Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai I. A plecat dintre noi, dar spiritul Regelui Mihai va fi in continuare far calauzitor si reper.

VIDEO Prima declaratie a Principesei Margareta, noul Sef al Familiei Regale a Romaniei, dupa moartea Regelui Mihai

Principesa Margareta, Custodele Coroanei Romane, a dat publicitatii primul mesaj oficial dupa moartea Regelui Mihai.

Ce se intampla cu Piata Victoriei, dupa moartea Regelui Mihai. Anuntul facut de Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, va propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti ca Piata Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai. A plecat dintre noi, dar.

Ion Iliescu, la moartea Regelui Mihai: Relatia noastra nu a fost simpla. A trecut peste dezamagiri si a devenit avocatul Romaniei in efortul de integrare in UE

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu si-a exprimat marti, intr-o postare pe blogul personal, regretul fata de disparitia regelui Mihai, despre care a spus ca si-a facut datoria cu onoare si a luat decizii determinante pentru viitorul tarii. Iliescu a amintit si de faptul ca relatia sa cu Regele Mihai nu a fost simpla, dar a pus acest lucru pe seama vremurilor agitate ale inceputului tranzitiei.

Ultimul dividend din cadavrul Regelui Mihai

Ticalosii aflati la conducerea Romaniei au stiut intotdeauna sa extraga dividende din bunul simt al Regelui Mihai: abdicarea din 47, exilul tacut, alungarea din tara in 90 si 94, reconcilierea din anii 2000, discursul din parlament din 2011 toate au fost momente din care, intr-un fel sau altul, dar profitand intotdeauna de bunul-simt al regelui, conducatorii Romaniei au stiut sa-si extraga dividende.

Liviu Avram: Ultimul dividend din cadavrul Regelui Mihai

Ticalosii aflati la conducerea Romaniei au stiut intotdeauna sa extraga dividende din bunul simt al Regelui Mihai: abdicarea din 47, exilul tacut, alungarea din tara in 90 si 94, reconcilierea din anii 2000, discursul din Parlament din 2011 toate au fost momente din care, intr-un fel sau altul, dar profitand intotdeauna de bunul-simt al regelui, conducatorii Romaniei au stiut sa-si extraga dividende.

Presedintele Comisiei Europene, la moartea Regelui Mihai: imi aduc aminte cu emotie de intalnirile noastre

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, spune ca a aflat cu profunda tristete vestea disparitiei Regelui Mihai I al Romaniei, pe care a avut deosebita sansa de a-l cunoaste si ca isi aduce aminte cu emotie de intalnirile cu Majestatea Sa, aducand un omagiu deosebit rolului sau in promovarea aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, prin turneul efectuat in capitalele europene in 1997.

Margareta este numita Regina, iar Radu Principe Constort al Romaniei, intr-un document difuzat intre apropiatii Casei Regale, cu o saptamana inainte de decesul Regelui Mihai (FOTO)

Moartea Regelui Mihai era asteptata de saptamana trecuta, cand Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) a difuzat intre apropiatii Casei Regale un document intitulat Marea Tr.

Margareta este numita Regina, iar Radu Principe Consort al Romaniei, intr-un document difuzat intre apropiatii Casei Regale, cu o saptamana inainte de decesul Regelui Mihai (FOTO)

Moartea Regelui Mihai era asteptata de saptamana trecuta, cand Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) a difuzat intre apropiatii Casei Regale un document intitulat Marea Tr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )