Libnet.ro
UNICEF

20:45

UE a pledat pentru retragerea tarifelor impuse de Donald Trump importurilor de metale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE a pledat pentru retragerea tarifelor impuse de Donald Trump importurilor de metale

Uniunea Europeana si-a sustinut cauza, la Organizatia Mondiala a Comertului OMC), pentru retragerea tarifelor impuse de presedintele american Donald Trump importurilor de metale, intr-unul dintre cele mai proeminente cazuri de acest gen. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea Europeana a pledat la OMC pentru retragerea tarifelor impuse de Trump importurilor de metale

Uniunea Europeana si-a sustinut luni cauza, la Organizatia Mondiala a Comertului OMC), pentru retra.

DONALD TRUMP: O majoritate furioasa va vota pentru inlaturarea din functie a multor democrati

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, ca o majoritate furioasa de votanti americani il va sustine in timpul anchetei pentru destituire declansata de democrati in Congresul SUA.

Donald Trump sugereaza ca ar putea trimite Armata americana in Mexic, pentru a lupta impotriva cartelurilor de droguri

Presedintele american Donald Trump s-a oferit sa trimita Armata americana in Mexic, pentru a purta un razboi impotriva cartelurilor de droguri, dupa o ambuscada in care au murit cel putin noua mormoni americani, femei si copii, luni.

Procesul lui Roger Stone - un spectacol cu titluri de presa negative pentru Donald Trump

Procesul penal al lui Roger Stone, fost consilier al lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din 2016, va incepe marti, existand posibilitatea sa devina un spectacol care sa aduca titluri de presa negative pentru presedintele afectat deja de o investigatie de destituire in Congres, desfasurata in ritm rapid.

Donald Trump trebuie sa predea procurorilor declaratiile sale fiscale, in ancheta privind modul in care a fost platita Stormy Daniels in schimbul tacerii sale

Donald Trump trebuie sa predea procurorilor New York-ului declaratiile fiscale pentru opt ani, a hotarat luni o Curte de Apel americana. Instanta de trei judecatori a respins astfel argumentul lui Trump ca este imun ca presedinte in investigatie, relateaza AFP.

DONALD TRUMP: Acordul comercial dintre SUA si China ar putea fi semnat in statul Iowa

Presedintele american, Donald Trump a sugerat ca mult asteptatul acord comercial cu China ar putea fi semnat in statul agricol Iowa, care a fost grav afectat de tarife in cele 16 luni de razboi comercial dintre Statele Unite si China, cele mai mari doua economii ale lumii.

Sean Doolittle, campion in MLB cu Washington Nationals, refuza invitatia lui Donald Trump la Casa Alba

Sean Doolittle, component al echipei Washington Nationals, castigatoarea din acest an a Major League Baseball, a anuntat ca nu va merge la Casa Alba alaturi de formatia sa, pentru a fi felicitat de presedintele Donald Trump, relateaza LEquipe si Reuters.

Donald Trump si-a angajat consilier spiritual: Aceasta este mana lui Dumnezeu (VIDEO)

Donald Trump si-a angajat consilier pe probleme spirituale. Tele-evanghelista din Florida, Paula White,se va ocupa de mentinerea relatiilor bune intre Trump si comunitatea evanghelica din tara, scrie.

O instanta de apel din SUA a decis ca Donald Trump trebuie sa permita accesul procurorilor la declaratiile sale fiscale

Firma de contabilitate a lui Donald Trump trebuie sa faca disponibile procurorilor din New York declaratiile fiscale ale presedintelui american, din ultimii opt ani, a decis o curte americana de apel, luni, marcand cel mai recent esec al liderului de la Casa Alba de a-si tine secrete finantele.

Donald Trump a cerut audierea avertizorului de integritate, subliniind ca raspunsurile scrise nu sunt acceptabile: Oare exista macar informatorul? Este o farsa

Presedintele SUA, Donald Trump, a cerut luni dupa-amiaza audierea directa a avertizorului de integritate ale carui declaratii au condus la declansarea procedurii de impeachment punere sub acuzare si destituire) impotriva liderului de la Casa Alba, Trump punand la indoiala existenta acestuia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )