Libnet.ro
UNICEF

09:45

Te plimbi prin 4, te faci de 10. Daniel Baluta si Primaria Sectorului 4 au lansat o campanie inedita de educatie stradala: Lectii de matematica si romana dau acum culoare strazilor (FOTO)

B1 B1,
Te plimbi prin 4, te faci de 10. Daniel Baluta si Primaria Sectorului 4 au lansat o campanie inedita de educatie stradala: Lectii de matematica si romana dau acum culoare strazilor (FOTO)

Te plimbi prin 4, te faci de 10. Acesta este sloganul sub care Primaria Sectorului 4 condusa de Daniel Baluta si-a lansat campania de educatie stradala, prin care a impanzit mai toate strazile cu. continuă pe B1

Daniel Baluta, primarul Sectorului 4, a fost desemnat Primarul Anului 2019 (FOTO, VIDEO)

Daniel Baluta, primarul Sectorului 4, a fost desemnat Primarul Anului, in cadrul Galei Smart City Industry Awards 2019, pentru promovarea proiectelor de tip smart city. Sectorul 4 a fost marele.

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a fost desemnat Primarul Anului 2019

Inovarea si gasirea celor mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor cetatenilor i-au adus lui Daniel Baluta premiul pentru Primarul Anului 2019, acordat in cadrul Galei Smart City Industry. Edilul a tinut sa precizeze ca rezultatele sale se datoreaza in primul rand echipei de tineri pe care o conduce, la Primarie.

Primaria Sectorului 6 a facut banda unica pentru autobuze pe cteva segmente din bd. Iuliu Maniu

Primaria Sectorului 6 a amenajat banda unica pentru autobuze pe cateva segmente din bd. Iuliu Maniu, mai exact pe segmentul dintre Apaca si pana aproape de Cora Lujerului, dar si intre strazile Dealul Tugulea si Cetatea de Balta. Pentru amenajarea ei, nu s-a folosit o banda de circulatie, dar au fost desfiintate locurile de parcare de pe margine. Autobuzele deja folosesc noua facilitate.

Incident de 60 DE MULIOANE DE EURO la Primaria Sectorului 1. Edilul Dan Tudorache sustine ca NU stia de proiectul PATINOARELOR si acuza un act de SABOTAJ

Explicatie halucinanta a edilului Sectorului 1, Dan Tudorache,cu privire la licitatia de 60 de milioane de euro pentru construirea a trei patinoare. Primarul sustine ca nu stia nimic despre acest prioiect,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )