Libnet.ro
UNICEF

17:45

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a fost desemnat Primarul Anului 2019

Antena3 Antena3,
Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a fost desemnat Primarul Anului 2019

Inovarea si gasirea celor mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor cetatenilor i-au adus lui Daniel Baluta premiul pentru Primarul Anului 2019, acordat in cadrul Galei Smart City Industry. Edilul a tinut sa precizeze ca rezultatele sale se datoreaza in primul rand echipei de tineri pe care o conduce, la Primarie. continuă pe Antena3

Daniel Baluta, primarul Sectorului 4, a fost desemnat Primarul Anului 2019 (FOTO, VIDEO)

Daniel Baluta, primarul Sectorului 4, a fost desemnat Primarul Anului, in cadrul Galei Smart City Industry Awards 2019, pentru promovarea proiectelor de tip smart city. Sectorul 4 a fost marele.

Te plimbi prin 4, te faci de 10. Daniel Baluta si Primaria Sectorului 4 au lansat o campanie inedita de educatie stradala: Lectii de matematica si romana dau acum culoare strazilor (FOTO)

Te plimbi prin 4, te faci de 10. Acesta este sloganul sub care Primaria Sectorului 4 condusa de Daniel Baluta si-a lansat campania de educatie stradala, prin care a impanzit mai toate strazile cu.

Revista americana Time a desemnat PERSONALITATEA ANULUI 2019! (FOTO)

Revista americana Time a anuntat miercuri care este personalitatea anului 2019. RUGACIUNI PENTRU TEO TRANDAFIR! S-A AFLAT ADEVARUL DESPRE BOALA CUMPLITA! BURSUCU E DISPERAT GALERIE FOTO) Sub titlul.

Greta Thunberg, desemnata de revista Time, Persoana Anului 2019

Celebra revista americana Time a desemnat-o pe tanara suedeza Greta Thunberg drept Personalitatea Anului 2019. Thunberg a devenit cunoscuta in toata lumea prin predoaria sa pentru cauza mediului.

Greta, fetita care i-a mustrat pe liderii planetei, a fost desemnata Persoana Anului 2019

La doar 16 ani, tanara Greta Thunberg a devenit celebra pe intreg mapamondul dupa ce i-a mustrat public pe marii lideri ai planetei. Iar pentru curajul si indrazneala de care a dat dovada, Greta a fost acum desemnata Persoana Anului 2019! .

De ce a fost desemnata Greta Thunberg, Persoana Anului 2019 de revista Time. Csibi Magor: Ce spune ea nu ne spun politicienii

Activistul pentru mediu Csibi Magor considera ca desemnarea adolescentei Greta Thunberg in revista Time la categoria Persoana Anului 2019 este una fireasca, tinand cont de problema schimbarilor climatice care a devenit din ce in ce mai grava la nivel mondial.

WTA: Ashleigh Barty, aleasa jucatoarea anului 2019

Nu a fost loc de surprize, rezultatele stand marturie anului fantastic pe care l-a avut Ashleigh Barty. Australianca a fost aleasa, miercuri, jucatoarea anului 2019, intr-o ancheta organizata pe site-ul oficial al WTA.

Topul Time: Greta Thunberg a fost desemnata personalitatea anului 2019

Tanara activista in lupta impotriva modificarilor climatice Greta Thunberg a fost desemnata personalitatea anului 2019 de Time, a anuntat miercuri revista americana pe prima pagina, sub titlul Puterea tineretii, relateaza AFP.

Albastru clasic este culoarea Pantone a anului 2019. Iata cum o poti purta!

Pantone a anuntat recent ca in 2019 culoarea anului va fi Albastru Clasic. Iata cum o poti purta si ce obiecte vestimentare sau accesorii poti achizitiona deja ca sa fii in trend.

Omul politic al anului 2019

Dl. Klaus Iohannis a castigat cel de-al doilea mandat constitutional de presedinte al Romaniei cu un scor care ar putea fi calificat drept istoric doar daca am face complet abstractie de cat de slabi, de nesemnificativi, de fara importanta politica reala i-au fost contracandidatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )