Libnet.ro
UNICEF

22:45

in plin scandal cu privire la cazul Caracal, Daniel Zamfir cere trecerea softului pentru alegeri de la STS la AEP

Antena3 Antena3,
in plin scandal cu privire la cazul Caracal, Daniel Zamfir cere trecerea softului pentru alegeri de la STS la AEP

Parlamentarul Daniel Zamfir cere in plin scandal al crimelor de la Caracal, trecerea softului pentru alegeri de la Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) la Autoritatea Electorala Permanenta AEP. continuă pe Antena3

in plin scandal in cazul Caracal, MAI actualizeaza legislatia privind acordarea recompenselor morale, financiare si materiale pentru cadrele militare

In plin scandal legat de lipsa de profesionalism si responsabilitate a politistilor in cazul de la Caracal, Ministerul Afacerilor Interne MAI) vrea sa actualizeze legislatia privind acordarea recompenselor morale, financiare si materiale pentru merite deosebite sau motivarea cadrelor militare. MAI a scos marti, 30 iulie, in dezbatere publica un proiect de ordin in acest scop. Proiectul a fost semnalat si criticat pe Facebook de senatorul PNL, Florin Citu.

in plin scandal Caracal, un barbat din Sibiu a incercat sa rapeasca o fata de 7 ani de pe strada: Conflictul a degenerat in agresiuni fizice intre barbat si martori

In plin scandal privind cazul fetelor rapite la Caracal, un barbat de 67 de ani din Sibiu a incercat sa rapeasca o fata de 7 ani de pe o strada din oras. Acesta a fost oprit de oameni, care au anuntat imediat Politia.

in plin scandal al rapirilor si crimelor de la Caracal, un copil de 13 ani face glume la 112. A apelat numarul de urgenta, spunand ca a fost rapit de un taximetrist

Politistii din Tecuci au identificat un minor, din localitate care, in contextul unui joc cu un prieten, a sesizat in mod fals, la numarul unic de urgenta 112, ca ar fi fost victima unei infractiuni de lipsire de libertate.

STS sparge 200 milioane euro pe masini si electronice de lux! in plin scandal legat de crima de la Caracal, cheltuieli scandaloase ale institutiei ies la iveala

STS sparge 200 milioane euro pe masini si electronice de lux! in plin scandal legat de incapacitatea serviciului de telecomunicatii de a o localiza pe Alexandra pentru a-i salva viata, ies la iveala cheltuielile sc.

Daniel Zamfir, despre cum au gestionat si actionat autoritatile la Caracal: increderea in institutii este acum la pamant!

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a vorbit la Antena 3 despre percepta publica la cum au gestionat si actionat autoritatile la Caracal. in aceasta situatie, statul in acest moment fiind reprezentat de practic.

in plin scandal al crimelor din Caracal, Ministerul de Interne pune la punct procedura de premiere a angajatilor

Aflat intr-un scandal fara egal iscat de neputinta politistilor din Olt de a interveni pentru salvarea Alexandrei Macesanu, tanara rapita la Caracal, Ministerul Afacerilor Interne a pus in dezbatere publica un proiect de act normativ care, printre altele, va pune la punct procedurile prin care sunt premiati angajatii institutiei.

Deputatul PNL Mara Mares cere demisia ministrului Ecaterina Andronescu pentru comentariile in Cazul Caracal: Afirmatia este similara cu declaratii de tipul avea fusta prea scurta

Deputatul PNL Mara Mares ii cere demisia ministrului Educatiei Ecaterina Andronescu, dupa ce aceasta a declarat, referitor la Cazul Caracal, ca a invatat de acasa sa nu se urce cu un strain intr-o masina.

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

Ipoteza horror, in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedita catre procurori

Ancheta in cazul Caracal se adanceste in abis, astfel ca va trece de granita. FBI intra pe fir. Apar noi ipoteze, iar avocatul familiei primei presupuse victime, Luiza Melencu, a facut o cerere neasteptata catre procurori. Ipoteza horror, in cazul Caracal Mama si bunicul primei presupuse victime, disparuta in luna aprilie in Caracal, Luiza Melencu, .

Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Tragedia de la Caracal scoate la iveala si alte dosare. Doi parinti din Barlad asteapta, de un an si jumatate, sa afle unde e fiica lor. Noi stenograme din cazul Caracal. Viorel Vasilica Florescu, politistul de la 112 care i-a raspuns Alexandrei Macesanu, a vorbit in noaptea de dupa apelul fetei si cu o vecina ingrijorata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2181 seconds )