Libnet.ro
UNICEF

01:05

in plina pandemie, academiile de tenis din Rusia raman deschise

România Liberă România Liberă,
in plina pandemie, academiile de tenis din Rusia raman deschise

Masurile legate de pandemia de coronavirus sunt, deocamdata, mai suple in Rusia, unde presedintele V. continuă pe România Liberă

FOTO Cum a iesit Marian Godina in teren, in plina pandemie. Un mesaj foarte bun!

Marian Godina a iesit in teren, in plina pandemie de coronavirus. Acesta s-a echipat cu o masca de protectie pentru a-si face datoria, dar si cu arma din dotare, Marian Godina a pus imaginea pe contul sau de Instagram. FOTO Cum a iesit Marian Godina in teren, in plina pandemie Marian Godina a postat recent .

Controverse aprinse pe amanarea ratelor bancare, in plina pandemie

Ordonanta de Urgenta prin care a fost aprobata amanarea ratelor bancare pentru persoanele fizice si juridice a nascut controverse aprinse, in plina pandemie de coronavirus. Cei mai multi acuza faptul ca forma aprobata de Executiv difera foarte mult fata de ceea ce autoritatile anuntasera inainte.

FOTO Petrecere de pomina in Anglia, in plina pandemie. Politistii au fost absolut socati

Politistii au fost absolut socati, dupa ce au gasit 25 de adulti si copii participand la o petrecere in orasul britanic Derby, in plina pandemie, in pofida regulilor de distantare sociala, relateaza BBC.

Minune in plina pandemie. Cum de Harghita si Sibiu sunt neatinse de virus. Explicatia fenomenului

Harghita si Sibiu nu au fost atinse de virus. Explicatia fenomenului. Cifra asta de zero nu e in niciun caz reala. Cum de Harghita si Sibiu sunt neatinse de virus? Sibiul si Harghita sunt pe zero. Pe hartie, nu exista niciun cetatean infectat cu coronavirus care sa fi fost atins de virus. Cu toate acestea, .

Cum incearca austriecii sa aduca in tara ingrijitoarele din Romania, in plina pandemie de coronavirus: Zbor special din Timisoara si ajutoare de stat de sute de euro

Aproape 300 de ingrijitoare din Romania si din Bulgaria sunt asteptate sa soseasca luni in Austria, in plina pandemie de coronavirus. in acest moment critic austriecii au mare nevoie de personal din afara.

Cum descrie Grigor Dimitrov tenisul in plina pandemie de coronavirus: Un lucru microscopic

Tenisul este oprit cel putin pana in iunie din cauza pandemiei de coronavirus, dar sezonul de iarba pare sa fie tot mai mult in pericol. Aflat in aceasta perioada in California, Grigor Dimitrov 19 ATP) a vorbit despre situatia actuala si este de parere ca tenisul este un lucru microscopic in lume acum. Bulgarul considera ca ATP si WTA ar trebui sa discute cu toti jucatorii pentru a se lua o decizie cu privire la reluarea turneelor.

Cum printarea 3D poate salva vieti in plina pandemie

Criza creata de pandemie a dus la cresterea cererii pentru o serie de produse medicale care pot fi obtinute si prin printarea 3D. De la masti si halate de protectie, la obiecte de recoltare a.

Pe ce consuma banii un consiliu judetean in plina pandemie de COVID-19: jante, covorase de cauciuc si tavita de portbagaj

Consiliul judetean Neamt a achizitionat o serie de accesorii auto si memorii pentru calculatoare, care nu-si prea aveau rostul in plina criza a pandemiei de COVID-19 cand oamenii mor pe capete in toata lumea.

Ce echipamente si materiale de protectie au primit spitalele din judetul Vaslui in plina pandemie de coronavirus

In ultimele zile, institutiile din judetul Vaslui care lupta in prima linie impotriva raspandirii noului tip de coronavirus, au fost dotate cu noi echipamente de protectie.

Twitter a cenzurat un presedinte de stat, in plina pandemie: ce a putut posta

S-ar putea sa fie prima oara cand o retea sociala cenzureaza un presedinte de stat, prin stergerea a doua postari. Perioada pandemiei forteaza insa si gigantii din tech sa ia decizii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )