Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ploi abundente, soldate cu 40 de decese, in Yemen si Arabia Saudita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ploi abundente, soldate cu 40 de decese, in Yemen si Arabia Saudita

Cel putin 42 de persoane au murit in ultimele zile in urma ploilor abundente care au afectat Yemenul si Arabia Saudita, doua tari cu clima desertica, au anuntat joi oficialii din cele doua tari vecine, citati de agentia France Presse. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO: Peste 40 de persoane au murit, in Yemen si Arabia Saudita, din cauza inundatiilor

Cel putin 42 de persoane au murit, in ultimele zile, in Yemen si Arabia Saudita, din cauza abundente, care au cauzat inundatii.

Clericul Sheikh Abdullah al-Sheikh: Femeile din Arabia Saudita nu pot avea permis de conducere pentru ca in acest fel sunt expuse diavolului

Clericul Sheikh Abdullah al-Sheikh, din Arabia Saudita, sustine ca femeile din tara sa nu au voie sa conduca masinile pentru ca in acest fel sunt expuse diavolului, informeaza The.

Arabia Saudita si Rusia, acord pentru inghetarea productiei de titei

Arabia Saudita si Rusia au ajuns la un acord, marti, privind inghetarea productiei de titei, a anuntat agentia rusa de presa Interfax, citand surse diplomatice din Doha, transmit Bloomberg si Reuters, citate de Agerpres.

Meteorologii aduc vesti proaste despre vreme: Ploi abundente si vant in toata tara!

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare de ploi insemnate cantitativ si intensificari ale vantului valabila incepand de joi dupa-amiaza si pana.

ANM: informare de ploi abundente si vijelii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de ploi insemnate cantitativ si intensificari ale vantului valabila incepand de joi dupa-amiaza si pana vineri seara, la nivelul intregii tari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )