Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ploi in cea mai mare parte a tarii si temperaturi mai scazute. Cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani

Hotnews Hotnews,
 Ploi in cea mai mare parte a tarii si temperaturi mai scazute. Cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani

Pe parcursul saptamanii viitoare, temperaturile vor fi mai coborate decat cele specifice acestei perioade, in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in vestul si nord-vestul tarii, exceptie facand zona de sud-est, unde temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Potrivit meteorologilor, pentru intervalul 20-27 iulie, dar si in saptamana 27 iulie-3 august, sunt anuntate ploi in cea mai mare parte a tarii, dar in special in vestul si nord-vestul tarii. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani: Ploi si temperaturi scazute

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru urmatoarea luna. Potrivit meteorologilor, in perioada vor fi ploi in cea mai mare parte a tarii, iar temperaturile vor fi mai coborate.

Veste proasta pentru milioane de romani. Florin Citu, despre dublarea alocatiilor: Este cea mai mare minciuna

Florin Citu a declarat in cursul zilei de ieri ca dublarea alocatiilor nu poate fi realizata in aceasta perioada. Potrivit ministrului Finantelor, suma venita la buget din impozitarea pensiilor speciale nu ar fi necesara pentru acest scop, iar in acest moment nu exista posiilitatea de a taia din bugetul alocat investitiilor. Bani insuficienti pentru dublarea .

Florida a raportat joi cea mai mare crestere a numarului de decese din cauza coronavirusului intr-o singura zi de la declansarea pandemiei

Florida a raportat joi cea mai mare crestere a numarului de decese provocate de noul coronavirus intr-o singura zi de la declansarea pandemiei si a doua cea mai mare crestere a numarului de cazuri, relateaza Reuters.

Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare sarbatoare in aer liber din Transilvania, anulat din cauza pandemiei

Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai cunoscuta sarbatoare populara din Transilvania, nu va fi organizat in acest an.

105noi cazuri COVID-19 in Arges. Este cea mai mare crestere de pana acum, in conditiile in care judetul era deja in topul infectarilor

Raportarile pentru ultimele 24 de ore arata 105 noi nfectari cu SARS-COV-2 in Arges. Judetul numara 279 persoane externate la cerere inainte de vindecare, numarul mortilor creste zilnic, insa populatia nu da semne de ingrijorare.

Culita Sterp spune adevarul despre divortul de Carmen de la Salciua: A fost cea mai mare tradare

Povestea de iubire dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp a fost plina de suisuri si coborasuri. Dupa multe certuri, impacari de despartiri, cei doi s-au separat definiti, se pare. Recent,.

Fabrica Etex a inregistrat o cifra de afaceri de aproape doua ori mai mare, in 2019 fata de 2015

Etex Building Performance Siniat Romania), parte a Grupului Etex, care opereaza la Turceni cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania, a inregistrat o cifra de afaceri de aproape doua ori mai mare, in 2019 fata de 2015, in timp ce ponderea exporturilor din cifra de afaceri s-a dublat.

Prognoza ANM pentru vineri 17 iulie 2020. Weekendul vine cu temperaturi scazute

Suntem deja la jumatatea lunii iulie si, contrar perioadei in care ne aflam, ANM anunta pentru acest weekend temperaturi mai scazute decat norma intervalului anual. Prognoza ANM pentru vineri 17 iulie 2020 Astfel ca, pentru azi, 17 iulie, valorile termice vor fi mai scazute decat in mod caracteristic datei. ANM spune ca aceste temperaturi vor .

Cea mai delicioasa prajitura cu ciocolata si nuca. Reteta este foarte simpla

Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana vine weekendul va propunem o prajitura apetisanta. Este o prajitura cu ciocolata, blat ca de bezea si multa nuca. Multi dintre cei care au incercat aceasta reteta simpla spun ca este cea mai buna prajitura pe care au mancat-o vreodata. Ingredinte prajitura cu ciocolata si nuca Pentru .

Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane

Cartofi pane. Reteta este incredibil de simpla si rapida, iar gustul este minunat. Aceasta este de post si trebuie neaparat incercata. Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane Cartofii rosii sau cartofii albi sunt cei mai des folositi in bucataria romaneasca. E bine sa .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )