Libnet.ro
UNICEF

14:30

HOROSCOP. Cea mai mare frica a fiecarei zodii. Leii se tem sa nu fie ignorati, Capricornilor le e frica ca nu sunt suficient de buni

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cea mai mare frica a fiecarei zodii. Leii se tem sa nu fie ignorati, Capricornilor le e frica ca nu sunt suficient de buni

HOROSCOP Fiecare persoana are anumite lucruri de care ii e frica si la care nici nu vrea sa se gandeasca ca i s-ar putea intampla vreodata. Dar care sunt cele mai mari temeriin functie de. continuă pe Antena3

Rovana Plumb, la mitingul de la Iasi: PSD a realizat cea mai mare majorare de salarii si pensii din istoria recenta a Romaniei

Rovana Plumb a tinut un discurs la mitingul PSD de la Iasi. Fostul ministru al Fondurilor Europene sustine ca PSD a realizat cea mai mare majorare de salarii si pensii din istoria recenta a Romaniei.

IN PRIMUL TRIMESTRU IN ROMANIA: Turistii din Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria detin cea mai mare pondere a sosirilor

Turistii din Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria detin cea mai mare pondere a sosirilor in Romania in primul trimestru din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut, in timp ce, la polul opus, se afla vizitatorii din Arabia Saudita, Kuweit si Palestina, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica.

HOROSCOP. Cea mai importanta trasatura a ta, in functie de zodie! Capricornii sunt de admirat, dar a fi Leu e ceva!

Descopera care este cea mai tare calitate a zodiei tale ca sa stii de ce te admira prietenii si cunoscutii tai. Invata sa pui aceasta calitate definitorie in valoare. Berbec Energia debordanta este cea pentru care.

Aceasta este cea mai mare greseala pe care o fac romanii dupa Sarbatori

Romanii vor sa dea jos kilogramele acumulate in perioada sarbatorilor apeland la tot felul de metode de detoxifiere. Se vorbeste mult despredetox. De unde a aparut acest detox? Se discuta mai.

ALERTA METEO: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi cele mai afectate judete!

Vineri vremea va fi instabila in cea mai mare parte a tarii. in zona de sud-vest cerul va fi variabil, in timp ce in restul tarii va fi mai mult noros. Meteorologii anunta averse si descarcari.

HOROSCOP 10 MAI. Ocazie unica pentru una dintre zodii! Trebuie sa profite!

Horoscop 10 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 10 mai Berbec Pentru perioada imediat urmatoare, colaborarile sunt cheia succesului. Veti fi mai buni, mai rapizi si mai puternici.

HOROSCOP 10 MAI. Vesti extraordinare pentru o zodie! O mare bucurie e la orizont!

Horoscop 10 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. E veselie multa in jurul tau si nu vrei sa te gandesti la nimic trist astazi. Prietenii sunt pe primul loc, incat ai.

HOROSCOP 11 MAI. Gemenii trebuie sa isi gaseasca motivatia, Berbecii fac progrese

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 11 MAI 2019; astazi Soarele in Taur este in trigon cu Saturn retrograd in Capricorn si aceasta este cea mai ferma strangere de mana pe care ti-o poti imagina si.

Orasele cu cel mai mare numar de utilizatori Revolut: 250.000 de romani folosesc aplicatia fintech

La un an de la lansarea pe piata din Romania, aplicatia fintech britanica Revolut depaseste pragul de 250. 000 de utilizatori un numar de 12 ori mai mare fata de luna mai a anului 2018. Romania urca astfel pe locul al doilea in topul pietelor cu cea mai rapida crestere, dupa Marea Britanie, si este cea de a cincea piata Revolut in Europa ca numar de utilizatori, dupa Marea Britanie, Franta, Polonia si Irlanda.

Cea mai inalta cladire de birouri din Romania va gazdui un hub medical pe doua etaje

Ansamblul Openville Timisoara va include un hub medical integrat pe o suprafata de 3. 000 metri patrati, cel mai mare de acest tip din zona de vest a tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )